Fizetnél-e, és ha igen, akkor mennyit egy önéletrajzért?
Figyelt kérdés
Úgy értem, h azért, h más megírjon egy jó önéletrajzot, amivel behívnának állásinterjúra mennyi pénzt adnál ki?2017. júl. 8. 19:58
11/15 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de europass-os önéletrajzzal a jelentkezés utáni napon már állásinterjún voltam. :)
12/15 anonim válasza:
#11 ez független attól, hogy hülye vagy vagy sem, simán szerencse vagy erősen kvalifikált vagy az állásra és kicsit alá lőttél a lehetőségeinek. Az sem mindegy, hogy olyan helyre jelentkeztél e, ahol a kiválasztás eleje erősen a HR kezében van e vagy éppen rögtön szakmai szempontokat vesznek figyelembe. Már ha olyan állás, ahol vannak szakmai szempontok...
13/15 anonim válasza:
#11 vagyok.
Junior php back-end programozásra jelentkeztem.
Inkább szakmai volt. Szerintem nem lőttem alá. Fizetés is korrekt.
15/15 anonim válasza:
Semennyit.
Sajna az önéletrajzok manapság semmi sulya nincs.
Ahol mégis oda kézzel írt is kell,azt pedig ha nem én írom hamar kiderül.akkor onnan viszlát.
A tőbbi pedig amerikai tipusú...abból pedig szaræsig vannak.
Mondta HR-es ismerős gyerek,hogy 20másodpercet szán egy rajzra.
Vagy hogy csak pörgeti őket becsukott szemmel és kattint akire kattinott azt hívjabe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!