Milyen diákmunkát kaphatnék ezekkel a kvalifikációkkal 18 évesen? Mit ajánlotok, az átlagos (Mekis, rakodó, kasszás) munkákon kívül?
Mit ajánlotok, az átlagos (Mekis, rakodó, kasszás) munkákon kívül?
Esetleg hasonló tapasztalat?
Magamról:
Gimnáziumi tanuló (Szent László Gimnázium emelt média szakos hallgatója vagyok)
Német nyelvből középfokú nyelvvizsgám van, angolul is beszélek (jobban is mint németül, de még nem mentem el nyelvvizsgázni)
Magas szintű ismeretem és gyakor latom van az adobe Premiere Pro, Photoshop, Photoshop Lightroom, valamint After Effects programokban.
Két televíziós (egy országos és egy kerületi) műsornak voltam gyakorló operatőre, egyiknek vágója, riportere is, valamint gyakorlatot szereztem videóvágásban, hangmérnöki munkákban és hasonlókban.
Szabadidőmben és megbízásra is szoktam fotózni. Több ilyen alkalmi munkám is volt már az elmúlt években.
A média, fotográfia, cinematográfia területével még általános iskolában kezdtem el barátkozni és azóta sokat szenteltem rá, hogy képezzem magam a fotózás, videózás terén.
Alkalmazkodóképes, rugalmas, és talpraesett embernek tartom magam, aki általában, még ha minden borul, sz@rból is képes egészen otthonos. lakható kis várat építeni.
Szia
Én is hasonló dolgokkal foglalkozok, bár még csak 16 éves vagyok. A riporterkedést és az országos tv-t leszámítva nagyjából ugyanezeket csinálom én is. Bár én inkább fotózom, de azt tapasztaltam, hogyha egyáltalán van olyan munka ahol ilyeneket csinálsz az nem fizet túl jól vagy egyáltalán nem akarnak pénzt adni mert hogy tapasztalatot szerzek vele. Ez eddig még oké is lenne mert sok területen teljesen tapasztalatlan vagyok még, de tapasztalatból nem lehet A7R-t venni. Én a Balatonnál lakom szóval kertészkedésből, fűnyírásból, meg ilyen alakalmi fizikai munkákból élek, mert nagyon jól fizet és nem kötött munkaidős ami a fotózás és a színházi hangosítás/fotózás/utazások mellett nem játszik. Sok javaslatot nem nagyon tudtam adni, csak a tapasztalataimat írtam le. Amúgy saját felszereléssel csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!