Melyik az a munkakör/egyéb jövedelemszerző tevékenység, amellyel napi 4-6 órában havi nettó 150 ezer forintot lehet keresni?
Már úgy unom a napi 8 órás munkát. Az embernek sosincs ideje semmire, mert mire ledolgozza a nyolc órát + ebédszünetet + utazás + készülés a következő napra, már el is megy az egész napja. Semmi idő nem marad élni.
Nem akarok én gazdag lenni, csak férfiként egy alapvető életszínvonalat elérni úgy, hogy nem csak munkából áll az életem.
Köszöntelek a kizsákmányoló való életben :(
Időben mennyit utazol?
Amúgy 8 óra nem vészes. Vidéken 8 óra munka után jön a házi munka esetleg maszekolsz valamit, és úgy telnek el a napjaid, hétvégével együtt hogy minden nap este 10re végzel...És azon kapod fel a fejed hogy már megint eltelt egy hónap....Ez van :/
A cégnél ahol dolgozok most indítottak speciális űszakokat a termelésben, betanított munkára.
Van pl:
hétvégi munka: szombaton és vasárnap kell 12-12 órát dolgozni, és ugyan azt a bért kapod, mintha hétfőtől-péntekig napi 8 órát dolgoztál volna, viszont így hétközben vagy pihenhetsz, vagy dolgozhatsz valami mást.
6 órás munkarend: ugyan azt a pénzt kapod, mintha hétfőtől péntekig dolgoznál napi 8 órát, csak itt hétfőtől szombatig, azaz 6 napot kell ledolgozni, napi 6 órában.
Egyikre sincs egyenlőre jelentkező.
Ez a bér kezdőként olyan 120-130 netto + 13. és 14. havi bér (tehát átlag netto 150 körül + kafetéria). Aztán ahogy telnek az évek, lehet gyűjtögetni a kategóriákat és emelkedik a béred.
1) Oda-vissza egy óra általában. Tehát ez azt jelenti, hogy kapásból 10 órám elmegy egy nap azzal, hogy dolgoztam. A nap gyakorlatilag teljes része.
De ha még csak 6 órát kéne dolgozni, már az is hatalmas különbség lenne. Még csak olyan nagyon-nagy pénzeket sem akarnék érte, csak azt, hogy ne azzal menjen már el egyedül az életem, hogy munka-munka-munka.
2) És ennek a célnak az eléréséhez milyen út vezet? Minden részlet érdekelne, hogy ezt hogyan lehet megvalósítani! Bátran mondhatom a legtöbbünk nevében, hogy egy napi 6 órás munkával havi nettó 400-ért dolgozni álommunka lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!