Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Szerintetek nagyon gáz, hogy 2 nap után ott hagyom a diákmunkát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan már annak is örülnének, ha találnának munkát, én találtam is. Gyári munka, de nem egészen gyártó soron vagyok, hanem karton dobozokat kell vagdosni, összerakni, cipelni, pakolni bele az árukat, aztán megint cipelni. A dobozok néha nagyon nehezek, plusz az 1. nap elég rendesen szétvagdosta a kartondobozok széle a kezemet. Ma már vittem kesztyűt, de baromira fájt a kezem, ráadásul hatalmas nagy por volt, ami miatt többször befulladtam ( asztmás vagyok ). Ezen felül, mivel távoli településen van a munka, hiába 6-kor kezdődik, hajnali 3-kor már kelni kell, este meg 9-10-kor értem haza ( 12 órás műszak ). A monotonságról meg inkább ne is beszéljünk. Pár óra után már számoltam a másodperceket. Holnap ugyanúgy menni kéne, de felhívtam a diákszövetkeztet, hogy a héten már nem fog menni. Eléggé bánt, hogy ilyen könnyen feladtam, nem vagyok az a típus, de úgy éreztem, hogy nem bírok ki itt még 1 napot. :(

Tavaly amúgy árufeltöltő voltam egy hipermarketbe. Igazából azt a munkát szerettem, legalábbis nem volt gondom vele. Idén is oda akartam volna menni, de nem volt meghirdetve egyik közeli településen sem. :(

2017. júl. 4. 22:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Jellemző, hogy ilyen helyeken (gyárakban) az utolsó sz..r szalagmelós is a diákon akarja levezetni a feszültségét. Egyébként az is szép ebben, hogy ők teljesen ugyan azt csinálják mint te, csak több pénzért :D
2017. júl. 5. 13:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyébként a szövetkezetekben az a legrosszabb, hogy ha jobb munkákat odaadják a protekciósoknak, az alja munkára meg jók lesznek a többiek, esetleg az újoncok akiket bármikor lehet ugrasztani.

Amikor én felhívom őket, hogy érdeklődjek valami munka iránt, akkor természetesen az már "nem aktuális", engem meg csak akkor hívnak ha van valami szar munka, amit mások nem vállaltak el. Egyébként kb 4 hónapja léptem be. Tavaly nem szövetkezeten keresztül dolgoztam.

2017. júl. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!