Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mit tud mondani a Gartnerről?

Ki mit tud mondani a Gartnerről?

Figyelt kérdés
Engem főleg az érdekelne, hogy a munkakörülmények milyenek? Van túlvezettetés/2 kártyáztatás/ mágneseztetés? Jó a fizetés? Jók az irányítók? stbstbstb...

2017. júl. 2. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
röviden? xar. bővebben: többnyire túlsulyos vagy, a mérlegeket kell kerülgetni. subennél azt irják óvatosan ?! ok köszi, aztán itt a diszpécserek csak tolmácsok, de no komment, nekik olyan hogy munkaidő, vezetési idő nem létezik, hajtanak mint a vadat, a legjobb mikor irják hogy vedd ki a kártyát. :) fizetés 530 környéke, szóval nem ajánlom, de ha nekem ezt leirják én se hiszem el elmegyek ugyanugy...
2017. júl. 18. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt :)
2017. júl. 18. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de hátha valaki most keres rá és érdekli a friss infó.

A pénz amit jelenleg hirdetnek (2000-2400 eur/hó) egy hazugság, szinte lehetetlen elérni. Persze papírforma szerint lehet ennyit keresni ilyen-olyan bónuszokkal és prémiumokkal, de a valóságban esélytelen ezt teljesíteni. Ponyváson 50 euro a napidíj, a legmagasabb az ADR tartályosoké 63 euro. A hűtős és a gépszállítók valahol ezek közt.

Minimum 3 hetet rohadhatsz a fülkében. Vagy megoldod magadnak, de annak örülnek a legjobban, ha haza se mész. Kocsigazda rendszer még mindig nincs, nem is igazán értjük miért hisz rengeteg autója áll. Nincs rá sofőr. Feküdhetsz másnak a mocskában állandóan.

A "fuvarszervezők" igazándiból csak tolmácsok. Túlbonyolított rendszer uralkodik az egész cégnél. Egy szaros tankolás is kész agyrém.

Már több a szerb sofőr, mint a magyar. Aki dolgozott már ezzel a nemzettel együtt az tudja ez mit jelent (tisztelet a kivételnek).

Túlvezetéssel és túlsúllyal már nem találkoztam, de a sofőr még mindig az utolsó darab szar a cégnél.

2022. ápr. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!