Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 3 műszakos munkarendben...

Akik 3 műszakos munkarendben robotolnak hogy bírják?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja csinálom és kezdek kikészülni

10 kilót fogytam és semmihez nincs erőm

2017. júl. 2. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Most legalább megtudod, hogy miert is mondjàk hogy tanulj. Az mindig kifizetődik. Akkor nem kell robotolnod gyárban.
2017. júl. 2. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Pihenj többet melón kívül, és a melóba se halj bele. Csak a szükséges minimumot teljesítsd, főleg éjszaka. Ha 200%-ot csinálsz, akkor se fogsz szobrot kapni érte a gyárudvaron. Nézz körül a gyáron belül mik a lazább melók, és kérd át magad. +Amint kilépsz a kapun felejtsd el a melót. Hosszú távon többet számít, hogy kipihent, kiegyensúlyozott és egészséges legyél, mint a több fizetés, ami több melóval, vagy több stresszel jár. Ne egyszerre vedd ki az összes szabit, hanem folyamatosan olyan műszakokban 1-1 napot, amit a legjobban utálsz. Ha bevállalsz túlórát, azon a héten cserébe vegyél ki egy szabit is. És ne verd magad adósságokba, ami miatt mindent el kell vállalni.

Ha nem találsz olyat melót gyáron belül, amit hosszú távon csinálnál, vagy nem jössz ki a munkatársakkal, akkor keress másik munkahelyet, most lehet válogatni.

2017. júl. 2. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

Az első válaszoló se az eszéről híres... Én tanultam képzeld, csak amikor kezdőként, iskola után felajánlottak 80-90ezres fizetéseket, akkor azt mondtam, hogy inkább külföldön gyári melózok 3 műszakban, azt legalább megfizetik. Most kapok ezzel a melóval 2000 euró nettót, és köszönöm szépen elvagyok. Napi 7,5 óra meló, hétvégéim szabadok, nincs túlóra, időben otthon vagyok mindig. Ennél több nem kell. Amúgy meg: te mit dolgozol, hogy ennyire büszke vagy rá?

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: valóban nem könnyű a 3 műszakozás, megterheli a szervezeted, nekem a rendszertelen táplálkozás miatt inkább. Nem tudok kialakítani egy jó menetrendet, mert ha egyik héten délután 2-kor eszem, akkor utána nem jó. Ha 6-kor, akkor utána szintén. Az éjszakás műszakot viszont szeretem, lazább, 1 főnök van, és a pénz is több.

2017. júl. 2. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
szarul, én nem bírnám, még a fix éjszakázás is jobban megy..
2017. júl. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!