Diákmunkánál is érvényes az, hogy szombaton, ill. vasárnap több az órabér a hétköznapi órabérnél?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy munkától és szövetségtől függ mindig a fizetés, de nem tudom, hogy lenne-e értelme bevállalni a hétvégi munkát a több órabér reményében, vagy ugyanannyit keresnék.2017. jún. 30. 15:31
1/4 anonim válasza:
Azonos helyen magasabb a hétvégi vagy éjszakai bér. De a részletekért hívd fel a közvetítő irodádat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 30. 16:14
3/4 anonim válasza:
Ugyan már pár éve volt, de első évben diákként mi is többet kaptunk vasárnap, csakúgy, mint a "rendes" dolgozók. Következő évtől viszont beszüntették, nekünk nem jár már vasárnapi pótlék. Éjszakás sosem voltam, azt nem tudom, de ezt nagy általánosságban nem lehet megmondani. Hol igy van, hol úgy.
4/4 anonim válasza:
Munka törvénykönyvet olvasd át, benne van, hogy mikor kinek jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!