Most mi lesz? Éppen most közölték, hogy nem tartanak igényt rám a munkahelyemen tovább.
Akkor most légy észnél! Felmondási idő van, hacsak nem azonnali felmondással mondanak fel neked, de azt nagyon meg kell indokolniuk, ahhoz nagyon nagyot kellett hibáznod. Ha nem így van, akkor munkaügyi bíróságon támadható.
Közös megegyezést csak akkor írj alá, ha határozatlan idejű szerződéssel vagy, és végkielégítés sem járna. Ha járna, akkor elesel tőle ezzel. Ha határozott idejű szerződésed van, akkor csak azonnalival mondhatnak fel, ellenkező esetben ki kell fizetniük a hátralévő időre járó béred.
Szóval elméletileg van időd új munkahelyet keresni, de azonnal kezdj hozzá.
Isten igazából nem tudom, hogy mi volt a hiba, mert nem mond semmit, csak fél füllel hallottam dolgokat, hogy egy számla nem ért el a könyvelőhöz, ami miatt lekéstek egy határidőt. A hónap utolsó napján az addigi számlákat én leadtam és a későbbieket is összegyűjtve leraktam az asztalára, nem tudom, hogy mi történt. Meg néhány kisebb dolog, ami anyagi kárt nem okozott, csak egy két órás max 1 napi csúszást.
Határozatlan idejű a szerződésem. Tehát még ezt a hónapot ledolgozom és megkapom érte a fizum és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!