Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnök informatikus, hogyan...

Mérnök informatikus, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most szereztem meg az abszolutóriumot (minden vizsgám megvan) és kb. szeptemberre-októberre lesz a kezemben a mérnök informatikus diplomám. Mit tudtok ajánlani, hova fordulhatnék addig munkát keresni? Programozni nem tudok olyan szinten, hogy megéljek belőle, ugyanígy a rendszergazdaság sem fekszik. Bank, multi, hasonló?
2010. máj. 20. 07:24
 1/1 anonim válasza:

Szia Kollega :-) !

2005-ben szereztem meg az informatikus-mérnöki plusz agrárinformatikus-mérnöki diplomámat. 1 év sikertelen keresgélés után feladtam az álláskeresést... Azóta pénzügyi területen dolgozom, és megmondom őszintén, nagyon örülök, kárpótolta az "elvesztegetett" 1 évet a jelenlegi munkahelyem. Tehát az alapgondolatod (banki terület) szerintem jó, remélem mihamarabb találsz állást. Nem tudom, hogy az informatika területén rendelkezel-e megfelelő szakmai tapasztalattal, gyakorlati idővel, mert - mint tudjuk - a legtöbb helyen ez fontos szempont. (Tudod, 2-3 év szakmai tapasztalat, friss diplomásként...) Mindenesetre sok sikert Neked!!!

2010. máj. 20. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!