Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire rossz ma postának lenni?

Ennyire rossz ma postának lenni?

Figyelt kérdés
Miért keresnek folyton postásokat( biciklis), ennyire kevés lenne a fizetés? Vagy mi az oka?
2017. jún. 28. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem:

- kevés fizetés

- de nagy felelőség(tudod, amikor vinni kell a nyugdíjat, családit...)

- hóban, fagyban, esőben, villámlások közepette, rekkenő hőségben is szállítani kell a leveleket.

Ezek mellé jön gondolom:

- nem kellemes személyek, akiknek ugyanúgy kell vinni

- a felugráló kutyák, amik/akik az ember kezére pályáznak.

2017. jún. 28. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Egy ideje a posta borzalmas hely (én munkaüggyel foglalkozom, húgom van postán és heti szinten 2-3 kollégája keres meg azzal, mit művelnek vele).

Nem csak a kézbesítők helyzete rossz, sajnos mindenkié.

2017. jún. 28. 05:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintetek nem is éri meg elemenni ma a postához dolgozni? Gondolkodtam rajta, hogy jelentkezek postásnak, mert a városban nagyon más lehetőség nincs, a mostani munkahelyem sem fizet túl jól ês még napi 3 órat is utaznom kell.
2017. jún. 28. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Azt neked kell eldönteni hogy mész vagy nem, de hogy tényeg mindig keresnek munkavállalót, ráadásul sok negatív vélemény le van írva a neten vagy itt.
2017. jún. 28. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
nettó 100eFt körül keresnek, ezért
2017. júl. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!