Milyen munkák azok, ahol lehet borravalót kapni (Budapesten)? Mozinál lehet?
Most ért véget a suli, és nyári munkát tervezek vállalni. Milyen munkát lenne érdemes?
Nem vagyok benne biztos, hogy egész nap egy irodában akarok ülni egy monitor előtt.
Albérlet illetve élet szempontjából is fontos lenne a borravaló.
Tudom, hogy ugye kocsmában, pubban lehet kapni nagyon sokat, + éttermekben (de éjjeli munkát sose vállalnék pl., étterembe meg nem tudok menni, mert nincs ahhoz hasonló képzettség)
Az érdekelne, hogy:
- mozinál
- recepción (pl. fitness, vagy jógaközpont, stb)
lehet-e borravalót kapni?
Mozi érdekelne főként (akár kasszás, jegykezelő, akár büfés)
Illetve milyen munkák vannak még, amit ajánlanátok?
20/l
(egyetemen tanulok, közgáz képzés)
Ők kapnak borravalót:Pultos/pincér
Taxisofőr
Fodrász, kozmetikus
Kajafutár
Postás
Újságpénzt szedő ember
Londiner
Wc-s néni
Benzinkutas
Kabinmester
Mozinál borravaló? :DDDDDD Hú te valahol nagyon eltévedtél vagy eddig soha nem járál moziban. Nem, ott nincs borravaló.
Esetleg valami kajáldás-beülős büfében kapsz borravalót. Valahogy azt érzem, mindenkétt valami klímás helyen ücsörögnél nyáron. Attól, mert nem iroda, ugyanúgy a gép előtt ülsz pl. recepciónál, rosszabb esetben állsz. Kicsit előbb el kéne dönteni, mit is akarsz meg mire vagy még hajlandó.
Hát kedves előző, te nagyon el vagy tévedve...
Én mozibüfében is dolgozom, és a büfében igenis, néhány néző hagy borravalót.
Nem kell nagy összegekre gondolni, de egy szombati munkanap alatt kb 1500 forintot össze tudok gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!