Minek érdemes tanulnom, ha ilyen állást szeretnék kapni?
Eléggé csalódott vagyok magammal kapcsolatban. Gimnazista vagyok, és ma kezdtem bele egy eléggé nehéz, 8 órás gyári melóba, de nem bírtam, szédültem meg minden bajom volt, így tehát tiszta, hogy gyári munkásként nem tudnék elhelyezkedni sehol, még diákmunkában sem. Ha mondhatom azt, eléggé jól tanulok, idén előrehozottan megcsináltam az angol érettségim jelesre, jövőre nyelvvizsgázni szeretnék közép vagy emelt szinten, esetleg emelten érettségizni. Tömören röviden leírom, hogy nem szeretem a reál tárgyakat, nulla tanulással lettem éppen négyes évvégén matekból, bár a matektanárunk eléggé enyhén osztályoz, szóval a reál szakmák (mérnök, közgazdász, informatikus) kilőve szintúgy. Amiben jó vagyok és érdekel az a magyar, történelem, és az angol. Szabadidőmben rengeteket olvasok történelmi dolgokról, sőt alternatív történelemről is, illetve szeretem a verseket tartalmilag elemezni. Most év végén lett 4.6 átlagom. Az alábbi szakokon gondolkoztam el:
Biztonság és védelempolitika (Ez lenne a legjobb nekem)
Pszichológus (Tudom, van egy minimális matek)
Újságíró
Jogász (ez lenne a legutolsó, mivel tényleg rengeteget4 kell tanulni)
Ha más egyebet tudtok, amihez nem kell nagyon komoly szinten reál képesség, megköszönném ha leírnátok!
Azért egy jogász vagy pszichológus diplomára azt mondani, hogy "kuka", majd elküldeni valami egyszem nyelvszakra vagy történelemtanárnak...
Hát nem semmi válaszok vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!