Nem sikerült a Nestlé gyárba felvételt nyernem, miért? Többi lent
Valószínűleg más kapta meg a munkát, akinek jobb lett a teszt, meggyőzőbb volt, tapasztaltabb stb
Újra nem tudod próbálni, azért ez nem így működik. Ha legközelebb üresedés lehet jelentkezhetsz újra ide, de ezzel most nem tudsz mit csinálni már. Sajnos ez gyakori álláskeresésnél, hogy nincs gond veled de találnak valaki alkalmasabbat. Tovább kell ilyenkor próbálkozni más helyeken.
Pályakezdő vagy, ezért. Ment olyan akinek van tapasztalata, esetleg alacsonyabb a végzettsége.
Én is így voltam, pályakezdővel nem mindenhol akarnak foglalkozni, ha jön olyan akinek van hasonló tapasztalata, azt hamarabb felveszik. Illetve nem szeretnek érettségizett/diplomás, nyelveket beszélő embereket alap munkákra betenni, hisz akkor lefelé fejlődsz.
Leginkább a szóbeli lehetett mert nagyon izgultam első ilyenem volt izzadtam, összekulcsolt kéz stb... de jövőhéten újra próbálhatom remélem sikerrel.
19éves vagyok érettségi+2 nyelvvizsga mellett egyébként, de nem nagyon foglalkoztak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!