Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki nem gondolkozik azon,...

Valaki nem gondolkozik azon, hogy külföldi munkát vállalna?

Figyelt kérdés
Én már egy ideje agyalok rajta, de egymagam nem igazán merek belevágni. Hátha van valaki aki ugyan ebben a cipőben jár..
2017. jún. 19. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jún. 19. 11:05
 2/3 anonim válasza:

Én idővel szeretnék kijutni külföldre. Sajnos engem elkerül a szerencse (nem öröklök semmit, szüleim nem adnak úgymond semmit), és csak olcsó fizetéses munkát tudok találni. Ismerősöm az ott lévő "alja" szalagos munkát végzi Angliában, és forintra átszámolva 450.000 Ft-ot keres 8 órás munkavégzéssel.

Szeretnék kijutni.

2017. jún. 19. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az a 450E nem ugyanannyi mint itthon 450E... Kb olyan, mintha itthon 250-300-at keresnél.

A kérdésre válaszolva, én visszavágyom, de nem raktárba, fene akar majd 50 évesen is dobozokat cipelni. Szakmát kell tanulni és úgy kimenni, akkor nem lesz gond.

2017. jún. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!