Valaki nem gondolkozik azon, hogy külföldi munkát vállalna?
Figyelt kérdés
Én már egy ideje agyalok rajta, de egymagam nem igazán merek belevágni. Hátha van valaki aki ugyan ebben a cipőben jár..2017. jún. 19. 10:23
2/3 anonim válasza:
Én idővel szeretnék kijutni külföldre. Sajnos engem elkerül a szerencse (nem öröklök semmit, szüleim nem adnak úgymond semmit), és csak olcsó fizetéses munkát tudok találni. Ismerősöm az ott lévő "alja" szalagos munkát végzi Angliában, és forintra átszámolva 450.000 Ft-ot keres 8 órás munkavégzéssel.
Szeretnék kijutni.
3/3 anonim válasza:
Azért az a 450E nem ugyanannyi mint itthon 450E... Kb olyan, mintha itthon 250-300-at keresnél.
A kérdésre válaszolva, én visszavágyom, de nem raktárba, fene akar majd 50 évesen is dobozokat cipelni. Szakmát kell tanulni és úgy kimenni, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!