Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez jo oraber?

Szerintetek ez jo oraber?

Figyelt kérdés
Pesten netto 1000ft/ora az 1 honapban 160ezer.
2017. jún. 17. 18:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolso miert is adnek le ? Ha a szuleimnel lakom? Ezeket szeretem, en akartam.megszuletni ? Nem.kotelezo leadnom de mindent magamnak veszek meg. Viszont igen ha leadnek nem lenne sok, de ennyivel van eletem legalabb, mert nem nagy osszeg.
2017. jún. 18. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Huszonévesen dolgozó emberként anyád etet meg fűti a szobádat? Oi humbug!

Engem már egyetemistaként is zavart, ha valamelyik hónapban nem tudtam besegíteni a családi költségvetésbe a nyári időszakban, amikor otthon laktam.

2017. jún. 18. 21:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Az te vagy. En nem adok le, es megvan ra az okom is. De nem ez volt.a kerdes, hanem hogy jo fizetes vagy sem? Mindenfele alberlet nelkul. Egy fonek. Koszonom az eddigi valaszokat.
2017. jún. 19. 06:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Most már kíváncsivá tettél.

Mi az oka?

2017. jún. 19. 15:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Mert amikor megszulettem, egy szobas lakasban panelban laktunk 4en, aztan 10 eves koromba koltoztunk panellakasba megint 2 szobasba, mai napig itt lakunk, azita sem ujituttok fel , most 23vok. Sosem mentunk nyaralni, nem elhettem ki a kamaszkoromat sem. Most elem, muszaj bepotolni ember egyszrer fiatal. Kellennek az elmenyek es ha leadnek akkor, nem lenne ezekre penz, szuleim azt mondtak menjek, szorakozzak, csak ne toluk kerjek penzt.
2017. jún. 19. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!