40 év feletti nőnek még lehet esélye külföldön szerencsét próbálni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 13:49
1/10 anonim válasza:
Ez több tényezőtől is függ. Milyen szakmában? Melyik országban? Az unión belül? Mik a céljaid?
2/10 anonim válasza:
Miert ne? Tobb mint valoszinu van meg 30 eved hatra. CSak itthon oregek a 40 evesek.
3/10 anonim válasza:
Attól függ hol, milyen célból, milyen szakmával, mekkora nyelvtudással és persze milyen személyiséggel. Mert piacképes szakmával, stabil angollal és/vagy a célország nyelvével, ha bevállalós, életképes vagy, akkor szerintem abszolút megérné. A klasszikus sztereotípiákól ismert londoni szerencsepróbáló mosogatás meg nem igazán...
5/10 anonim válasza:
Kiváló nyelvtudással és jó szakmával naná...
6/10 anonim válasza:
Nem is egyet ismerek akiket sajnos rávitt a kényszer. Az egyik 42 volt, a másik majdnem 50 mikor csomagolt és elment az országból, vissza se jöttek, ennek már több éve. Bánom is, hogy nem tartottam velük akkor.
7/10 anonim válasza:
Az egyik abszolút nulla nyelvtudással vágott útnak és csórón mint a templom egere. A másik alig alig nyelvismerettel és egy a feje fölül elárverezett élettel, lakással. *
8/10 anonim válasza:
Igen, ha a nyelvtudás és a szorgalom megvan.
Sokan elmennek, mert itthon már öregnek tartják a 40-50 feletti nőket és interjúig sem jutnak el.
9/10 A kérdező kommentje:
Lànyom szeretne Hollandiàba menni.Neki nagyon jó az angol tudàsa.Bàrmilyen munka jó kezdetnek,ha megbízható.Ha bejön neki ott az élet,szivesen mennék utàna.Nekem nem olyan jó az angol tudásom,de nem nulla.Gyakorlom.
2017. jún. 13. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!