Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan internetes munka...

Van olyan internetes munka ami otthon végezhető, és 800-1000 forintot lehet vele keresni óránként?

Figyelt kérdés
Az interneten találni sokféle ilyen jellegű munkát. De amit eddig próbáltam azzal óránként 50-100 forintot tudok keresni ami nem éri meg, mert többe kerül a villany számla.
2017. jún. 9. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mihez értesz?

Annyi ilyen kérdés volt már!

Használható tudás, képesség nélkül nincs!

Ha meg van használható tudásod annyi munkát kaphatsz amennyit nem bírsz megcsinálni!

2017. jún. 12. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy? Milyen képesítésed van, mi a hobbyd, mihez értesz? Lehet 1000 forintnál jobban keresni...
2017. jún. 12. 15:50
 13/15 A kérdező kommentje:
26 éves Fiú vagyok. Szabadúszó vagyok.
2018. jan. 8. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szabadúszó vagyok."

Az mit jelent?

Tudsz a szabadban víz nélkül úszni? Mert ebben az esetben csinálj trükkös videókat tedd fel YTra, ha elég nagy a népszerűséged már dől is a lé!

Ha a szabadúszó azt jelenti, hogy nincs használható (ilyen irányú) tudásod akkor marad a kamszex!

2018. jan. 8. 10:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Google
2018. jan. 8. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!