Könyvboritó tervezésért mennyi pénz lehet elkérni?
Csak úgy nagyjából... És ez mitől függ?
Előre is köszi!
Az miért fontos? :) De amúgy akárt több mint 2 óra.
De nagyon igényes.
Én egyébként minimum 40-60 ezerre gondoltam.
De nem tudom az mennyire általános.
Köszi a választ!
Hát igen, de ugyanazért a munkáért szerintem nem lehet különbséget tenni a vevő pénztárcája alapján. (Még ha szeretném se)
Ez olyan mintha a gazdagoknak pl. drágább lenne minden a boltban.
Szóval én úgy gondolom, hogyha van egy korrekt ár akkor annyiérr nyújtom mindenkinek azt az adott szolgáltatást. Aztán (sajnos) ha nincs valakinek rá pénze akkor vagy gyűjt rá, vagy keres mást/ le mond róla.
Csak nem tudom mi az a korrekt ár.
De lehet, hogy rosszul gondolom. És köszi a válaszokat amúgy.
Az a helyzet ezzel, hogy sok rajzolni szereto ember van, akik jo photoshoppal is. Mivel az ilyen emberek nem igazan tudnak elhelyezkedni a szakmaban, ezert olcson vallalnak alkalmankenti munkakat.
En pl 10 dollarert csinaltattam konyvboritot. Rendes munka volt, igenyeimnek megfeleloen, illetve csinalt par korrekciot a boritoban ingyen.
Ahhoz, hogy olyan munkakat kapj, ami 40-50k,azzal nagyon jonak kell lenned, kapcsolatok, ugyfelkor kell hozza. Teherseg hozza meg alap.
6. Sajnos így van, ahogy mondod,
DE a 10$ már kevés egy könyvborítóért.
Értéket kell teremtened.
Ha a kérdezőnek megvan a lehetősége, hogy 40-60k-t kérjen, akkor bátran kérjen 40-60k-t :)
Hiszen a borító nem csak egy kép, hanem csendes értékesítő is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!