Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik az üzleti szférában...

Akik az üzleti szférában dolgoznak, mind gazdagok vagy jól keresettek?

Figyelt kérdés

Az instagramot böngészgettem és ott találtam kb 25-35 közötti csávók ..

Drága piák, jó szórakozóhelyek, Audi, Bmw, Mercedes legújabb modellei ..

2017. jún. 4. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg ha definiálnád, mit értesz üzleti szféra alatt...
2017. jún. 4. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az instagramot böngészgettem és ott találtam kb 25-35 közötti csávók ..

Drága piák, jó szórakozóhelyek, Audi, Bmw, Mercedes legújabb modellei .."

1.- én is be tudok állni egy Jaguár elé egy fénykép erejére - van itt az utcánkban egy :D

2.- nézd meg a "Jó estét nyár, jó estét szerelem" című filmet

3.- apuci, anyuci alá tolta

2017. jún. 4. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Instagramon nyilván azok posztolnak ilyeneket, akiknek van rá pénzük (avagy lásd a kettes hozzászóló által vázoltakat). Sokan dolgoznak az "üzleti szférában" (jelentsen ez bármit), akik nem keresnek ennyit, csakhogy ők nem is tesznek ki ilyeneket instagramra, ezért nem látod.
2017. jún. 4. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Én akiket látok ilyen leírással amit említesz, ott 90%-ban bele született a gyerek a gazdagságba, és mondjuk 10%-ban (de lehet hogy sokat mondok) olyan aki tényleg maga jutott el odáig.

Tudok instagramról olyan 16-17 éves gyereket, akin csak luxus kategóriés ruhák vannak, a bulis képein a legelitebb szórakozóhelyeken üvegszámra kérik ki a tizenezer Ft-os piákat. Szerinted ő is az "üzletszférában" gazdagodott meg? :D

2017. jún. 4. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Na, előtört az értelem...
2017. jún. 4. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Àltalàban igen.
2017. jún. 4. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi az a "jól keresettek"?!

Tanuljátok már meg végre: aki valóban gazdag, azon nem látszik.

2017. jún. 5. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

De aki igényes azon látszik.

Akinek nincs stílusa na azon nem,meg aki igénytelen.

2017. jún. 5. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Gazdag családból származom, jól is keresek, mindenem megvan, de én nem szoktam ilyeneket instagramra posztolni. Soha nem is értettem erre mi szükség. :/
2017. jún. 5. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem érted.

Aki gazdag valóban, azon nem látszik. Nem tudod megállapítani,hogy a kasmirpulóvere 20 ezer vagy 200 ezerbe került.

2017. jún. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.