Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem beszélnek egy idegen nyelvet sem minimum középfokon?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan ember itt nincs.

2017. máj. 26. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én sem beszélek egy idegen nyelvet sem, és a közeli családtagjaim sem, mégis megéltem már 47 évet. :)
2017. máj. 27. 06:27
 12/21 anonim ***** válasza:
En se beszelek nemetul kozepfokon, megis itt elek 3 eve, es teljesen jol elboldogulok, semmi gondom nem volt, se hivatalokba, se munkahelyen.
2017. máj. 27. 08:08
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

"En se beszelek nemetul kozepfokon, megis itt elek 3 eve, es teljesen jol elboldogulok, semmi gondom nem volt, se hivatalokba, se munkahelyen."

Hát mondjuk én ezzel egyáltalán nem dicsekednék, hogy anyanyelvi környezetben arra nem vagyok képes / annyira lusta vagyok, hogy még közép szinten sem tanultam meg HÁROM ÉV alatt.

2017. máj. 27. 10:50
 14/21 A kérdező kommentje:
#13: Anyanyelvi környezet lol. Ha egy gyárban dolgozol, ahol a dolgozók 2/3-a kelet-európai vendégmunkás átlag 8 általánossal és emellett még magyarokkal is laksz együtt, ott aztán meg lehet tanulni az adott ország nyelvét. Hát nem éppen. Azzal is többre mész ha zenét hallgatsz a youtubon.
2017. máj. 27. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

"#13: Anyanyelvi környezet lol. Ha egy gyárban dolgozol, ahol a dolgozók 2/3-a kelet-európai vendégmunkás átlag 8 általánossal és emellett még magyarokkal is laksz együtt, ott aztán meg lehet tanulni az adott ország nyelvét. Hát nem éppen. Azzal is többre mész ha zenét hallgatsz a youtubon."

Gondolom az utcán is csak magyar beszédet hallasz és az állam sem támogat kicsit sem, ingyenes nyelvtanuló kurzusokkal, ugye?

Lehet ezekkel takarózni, hogy a gyárban nem kell németül beszélni, de kár. Így csak egy robot munkára betanítható droid maradsz és minden német le fog nézni, teljes joggal.

Én is hülyének tartom az olyan külföldieket, akik évekig Magyarországon vannak, akár munka, akár iskola miatt, de egy büdös szót nem karattyolnak magyarul. De komolyan, még köszönni sem tudnak. Fura, de egyetemeken is a külföldi hallgatók közül emlékeim szerint mindig a távol-keletiek voltak azok, akik megtanultak valamilyen szinten magyarul, a többi nem törte magát, legyen akár orosz, akár örmény, amerikai, spanyol, akármi.

2017. máj. 27. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

ma 10:55

Pontosan. gyari munkaban dolgozom 3 eve, 3 muszakban. Nemet munkas 3 van a 190 emberbol. Van egyeb kerdesed? Mellesleg te hogy oldanad meg csalad es kiszamithatlan munkarend mellett egy integracios tanfolyamot, mikozben nekem fizetnem kell az alberletet, rezsit, tehat munkanelkulire eselyem sincs elmenni, mint sokaknak. Ugyanis elarulom a legtobb kulfoldi ugy tanul meg nemetul, hogy mellette nem dolgozik.

"Hát mondjuk én ezzel egyáltalán nem dicsekednék, hogy anyanyelvi környezetben arra nem vagyok képes / annyira lusta vagyok, hogy még közép szinten sem tanultam meg HÁROM ÉV alatt."

Ugyhogy de, dicsekedhetek, mert en nem a segelyeken verem a seggem, hanem tisztessegesen megdolgozom minden egyes Euroert, segitseg nelkul. Es mint mondtam: erdekes modon sehol sem volt problemam a nyelv miatt, mindenhol megertettem magam. A szegyen inkabb az, hogy ilyen honfitarsak vannak, mint te.

2017. máj. 27. 14:38
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

Időpont ma 13:28

Azert ne keverjuk ossze a holt hulye abszolut semmit nem tudokat, a legalabb alapfoknal jobban tudo es tanulni akaro emberekkel... elarulhatnal egy par ingyenes tanfolyamot, amit annyira tamogatnak munka mellett, mert ahol en eddig erdeklodtem (VHS, Bundesagentur für Arbeit) ott erdekes modon senki sem ajanlott...

2017. máj. 27. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
A munkatatársaim 90%-a sajnos nem beszél semmilyen idegen nyelven.
2017. máj. 28. 06:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Bocs, középsulibaN.

És beszédről volt szó, nem nyelvvizsgáról vagy egyébről. Attól, hogy nem beszélem, mert az aktív szókincsem és a nyelvtani tudásom hiányos, nem akadályoz abban, hogy megnézzek egy filmet angolul.

2017. máj. 28. 07:39
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ugyhogy de, dicsekedhetek, mert en nem a segelyeken verem a seggem, hanem tisztessegesen megdolgozom minden egyes Euroert, segitseg nelkul. Es mint mondtam: erdekes modon sehol sem volt problemam a nyelv miatt, mindenhol megertettem magam. A szegyen inkabb az, hogy ilyen honfitarsak vannak, mint te."

Lusta, buta proli vagy, aki mindig mást okol a saját hülyeségei miatt. Erről ennyit.

2017. máj. 28. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!