Ha egy határőr lebukik a razzia során mire számithat?
Gondolom attól is függ mivel bukik le.
Ha pl. migránsokat csempészik pénzért cserébe, akkor börtönbe kerül.
Nem, nem folytathatja ugyanott, szerintem. De logikusan gondolkozva ez egy olyan bizalom, amit, ha egyszer eljátszanak, akkor nincs többé visszaút ugyanoda. Mindenkinek van erkölcsi bizonyítványa, és ez belekerül.
Nekünk a szomszédunk járt így 3-4 évvel ezelőtt, akkor faluhelyen éltünk, közel az ukrán határhoz. Szépen gyarapodott a vagyonuk. Egyre nagyobb mellénnyel voltak, egyre szebb autójuk volt, a kis házat kibővítették és kvázi luxusházzá varázsolták, parkosított kert stb stb. Mi tudtuk miből élnek, nem foglalkoztunk velük, örültünk, hogy ők sem velünk, és, hogy egyáltalán lealacsonyodnak a szintünkre és vissza köszönnek nekünk...... Később volt egy razzia, állítólag régóta figyelték őket, még csak az sem kellett, hogy valaki felnyomja őket. Többen voltak benne, talán 5-6 an. Manapság szerintem még jobban rá vannak állva erre, mert tudják, hogy egyre okosabban akarják csinálni, de fejlődik a technika is. Nem érdemes ezzel a "mellék keresettel" foglalkozni, mert nagyot lehet koppanni, és egy életre megemlegeti az ember. Nem tudom hány évet kaptak, elkobozhatták-e a vagyonát, mivel kb. 10 évig volt korrupt, plusz, ahogy írtam, több társával bukott le, vagyis ez már bűnszervezetnek minősült. Mi elköltöztünk onnan, de a férjem akkor kapott röhögőgörcsöt, mikor kaptunk egy szűk infót, hogy a kedves volt szomszédunk látni nem akar többet Euro-t:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!