Ismertek olyat, aki megbánta, hogy informatika szakra ment továbbtanulni?
Olvasták a sok hülyeséget, amit nyomatnak éjjel-nappal. Hogy mekkora munkaerőhiány van, meg milliókat keresnek. :D
Aztán meg miután elvégzik az egyetemet, rádöbbenek, hogy a kutyának se kellenek.
"Hogy mekkora munkaerőhiány van, meg milliókat keresnek. :D "
Ez azért nem hülyeség. Ha valaki nem sült hülye hozzá, akkor az könnyen tud találni egy junior helyett az egyetem után. Mondjuk nem milliós fizetéssel, hanme mondjuk egy nettó 300. A millióhoz kell pár év.
Csak azok akik azt hiszik 0 energiával 0 szakmai tapasztalattal ölükbe esik milliós fizu.
Pont ezek bànjàk,egyetem nem a bulizàsról kellene hogy szóljon hanem tanulàs+szakmai gyakorlat és vagy melózàs mellette megàllàs nélkül + nyelvtudàs megszerzése,csak a 85% nem így csinàlja.
Nekik majd felteszik interjún a kövi kérdést:,,Ezelõtt dolgozott màr gyorsétteremben?"
Ràjuk ez vàr.
Én napi 1500 miatyànkat mondok el hogy IT-s lettem.
Mindenki szivhat a nettó 200-ért,jogàsz, közgazdàsz 26-28 évesen,én meg a kezdeti szopàs utàn azért sokkal kedvezõbb lehetõségeket làtok és kapok.
Igen, ismerek.
A világon semmi köze nem volt már egyetemen sem a dolgokhoz, nem is érdekelte. Mikor megkérdeztem, miért jött proginfo-ra, akkor azt mondta, mert ezzel jól lehet keresni. Egy "hello world"-öt nem tudott megírni semmilyen nyelven.
Nem tartjuk a kapcsolatot, de egyszer összefutottunk azóta. Nem lett neki jó állása, valami irodai lótifuti.
Az egyetemen alig tanulnak programozni a programozók. A 30-bol félévenként kb 4 kredit az ami rendes gép előtt ülös programozás...egy programozni nem tudo,de jó matematikai kessegekkel rendelkező eltudja végezni. Ugy.
Az bánja meg aki rájön h semmit nem ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!