Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Automosóban nehéz lehet...

Automosóban nehéz lehet dolgozni 20 éves lánynak?

Figyelt kérdés

2017. máj. 16. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Hagyományos vagy topless autómosóra gondolsz?
2017. máj. 16. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
mégis mi nehézség van egy hányás kimosásának az üléskárpitból?
2017. máj. 16. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Hagyományos :)

Arra gondolok, hogy talpon levés, pörgés, hajolgatás.

2017. máj. 16. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

12 óra monotonítás. Egész nap sikálni, mosni, állni, elég fárasztó dolog ám.

Amúgy szereted a kocsikat, azért választanád ezt a munkát? Van kedved beszélni privátba, ha igen írj

2017. máj. 16. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
#3 nem rosszabb mint bármelyik más munkahely, ahol talpon vagy, pörgés van, hajolgatni kell..
2017. máj. 16. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem fárasztó lehet. egész nap. mostál már autót?
2017. máj. 16. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szoktál kocsit mosni? Én nő létemre szeretek, így ha nem sürgős annyira havonta egyszer elpepecselek vele, kívül belül rendbe vágom,az enyém, a bátyámét, meg az egyik idős nagybátyámét, hálásak érte, de mire végzek elmegy a fél nap és eléggé le is rohadok. Ennél lényegesen hajtósabb tempóban heti 5*8 órában alsó hangon (bár gyanítom egy mosóban nem sima 8 órás műszakok vannak, a fene se tudja)csinálná a hóhér. Meg azért ha épp nincsen kedvem, akkor én is beállok a mosóba, ezt ugye tavasztól őszig szoktam önként dalolva bevállalni, ha jó az idő. Felkötném magam, ha ez lenne a napi melóm, de Te tudod. Monoton és fárasztó is, az hótziher. Azért arra se varj gombot, hogy felvennének. Alapjáraton azért egy férfi sokkal jobban terhelhető, mint egy nő, azért nem biztos hogy megérné a főnöknek ugyanannyiért téged alkalmazni, hogy aztán sokkal kisebb hatásfokkal végezd a munkát, miközben ugyanannyiba kerülsz neki, mint egy férfi.
2017. máj. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!