Milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak csak érettségivel?
Figyelt kérdés
Pszichés problémáim miatt még kb. 2 évig nem akarok egyetemre menni, de utána olyan területre megyek ahol ez szinte mind1. Nem annyira számít a jó fizetés, olyasmi kaliberü állásokra gondolok mint a diák munkák, csak ne kelljen hozzá diáknak lenni, mivel én sem leszek az.
Viszont állandóan azt hallom, hogy diploma nélkül még Tesco árúfeltöltőnek sem vesznek fel, ha már nem vagyok diák... Ez mennyire igaz?
2017. máj. 16. 13:27
1/3 anonim válasza:
Diplomaval meg kevesbe vesznek fel arufeltoltonek, ha nem vagy diak.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha lesz diplomám, akkor majd nyílván nem ilyen helyen akarok dolgozni.
De elismerem, hogy elég bénán fogalmaztam.
2017. máj. 16. 13:54
3/3 anonim válasza:
EZ NEM IGAZ!!! Csak keresgélni kell, Érettségivel is uyganugy vannak munkák, én most megyek borászatiba jövőhéten. Felevttek, nyilván nem kapunk 300 ezreket, de kezdésnek jó aztán fell a ranglétám. Nem a vézettség számit hanem hogy jokor legyél jó helyen. Ha mindenki diplomás lenne, akkor nem lennének szakmunkások, közmunkások, hanem midneki elmegy egyeteme és találmunkát utána . Perszexd. Tul nagy már a konkurencia. Csak azok találnak akik mérnőknek tanultak,vagy orvosnak. vagy pilótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!