Megeri ugy elvegezni egy egyetemet, hogy ha minden jol sikerul 26eves koromban fogok vegezni?
Igen. Egy erőt adó példakép lehet utadon Albert Schweitzer
- teológus, filozófus, orgonaművész volt, amikor érzete-tudta: gyógyítani akar.
"1905–ben, 30 évesen orvosi tanulmányokat kezdett Lüttichben (Liège) a párizsi evangélikus misszió önkéntes orvosokat kereső felhívására.
Gimi alatt (14 éves koromtól)én voltam a családfenntartó és nem tudtam egyetemre menni, mert két meló mellett nem jött össze.
Egy mérlegképesre futotta 20-as éveim elején.
És?Akkor már adjam is fel egy életre?
30 felett kezdtem az egyetemet, nyilván nem nappalin,hanem meló mellett, pénzügy szakirányon.
Azóta már az msc-t és az adótanácsadóit is megcsináltam.
Jelenleg pénzügyi igazgatóhelyettes és 39 éves vagyok.
Döntsd el, hogy megérte-e?
A gyógyszerészeti jó és kifizetődő elvégezni....külföldön is szívesen vett diploma....arra figyelj, hogy a szakmai gyakszit magas reputációval rendelkező cégnél csináld...pl Richter és már az egyetem alatt próbálj bekerülni, ne csak gyakorlatra...
Ismerősöm elmúlt 30, amikor végzett. Korábban nem volt lehetősége tanulni, anyagi okok miatt.
Most tervezi a saját gyógyszertár megnyitását.
Szerintem megérte neki :)
Mindig megéri. Az egyetem talán az egyetlen olyan befektetés ami mindig megéri.
(Természetesen csak akkor, ha olyan szakot választ az ember ami valóban érdekli, komolyan is veszi a tanulmányait, és egy jó színvonalú egyetemen teszi mindezt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!