Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet dolgozni egy...

Hogyan lehet dolgozni egy olyan irodában, ahol folyton valami másról beszélgetnek és nevetgélnek?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem egy munkahelyen. Az irodában napközben 70%van mindenki valami másról beszélget, pl.hova mennek nyaralni, hol van olcsó szállás,plusz ezeken poénkodnak és nevetnek hangosan. Én képtelen vagyok ilyen helyen dolgozni, szeretem a csendet, nyugalmat munka közben. Persze nincs ellenemre, ha néha más is szóba kerül, de ez picit sok. Mit lehet tenni ilyen esetben?
2017. máj. 11. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

kikapcsolod a hallásod és a munkára figyelsz.

Nálunk is ez megy, simán nem figyelek a csacsogásukra.

2017. máj. 11. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom persze, hogy ez a legjobb megoldás, de mivel új vagyok nem akarok teljesen "antiszociálisnak se tűnni, de egyszerűen nem is tudok hozzászólni ahhoz, amiről beszélnek. Egy másik irodában ülnek a közvetlen munkatársaim, ők pár fokkal jobbak, de ott már nem volt hely, így a másikban kaptam helyet. Kérdeztem, hogy nem lehetne-e hogy átüljek hozzájuk az irodába, hisz úgyis velük kell majd dolgoznom, azt mondták,hogy majd megpróbálnak szólni a vezetőségnek ez ügyben.
2017. máj. 11. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy tök jó munkahely, ha a dolgozóknak ilyen sok ideje van beszélgetni.

Miért pont te akarod halálra dolgozni magad ha a többiek ennyi csacsogással is teljesítik az elvárást.

2017. máj. 11. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk például a kávéautomata mellett dőlnek el a legfontosabb dolgok. Minél többet kávézol a megfelelően kiválasztott főnökökkel annál gyorsabban haladsz felfele a ranglétrán. A mai világ a kapcsolatokról szól nem a tudásról.
2017. máj. 11. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez mindig is így volt, 80% az hogy kit ismersz, és 20%-az hogy mit.
2017. máj. 11. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy még fiatal vagy és keményen szeretnél dolgozni. Okosan dolgozz, ne keményen. Mindkettő megfelelő munkavégzés, csak az egyik jövedelmezőbb. Ja és ismerkedj.
2017. máj. 12. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos azért nem olyan sötét a világ ahogy itt az előttem hozzászólók leírták, jó ha tudod, hogy vannak ilyen helyek is, de azért nem minden hely maga a pokol :D

Vannak olyan munkakörök, ahol tipikusan vannak hajtósabb és kevésbé hajtós időszakok. Lehet, hogy szimplán most van a kevésbé hajtós.

Egyébként egy gyakorlati tipp: ha nem zavar senkit az, hogy beszélgetnek, akkor nyugodtan hallgass zenét fülhallgatóval. Én könnyebben tudok úgy koncentrálni, ha zene szól, mintha csacsogást hallgatok (bár nekem is a csend lenne a legjobb).

2017. máj. 12. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta, hogy beviszek majd egy fülhallgatót, mert ráadásul még zenét is hallgatnak (rádiót), ami egyébként alapvetően nem zavarna, csak ugye mellette folyton beszélnek is. Csak így a kezdeti napokban nem akarom rögtön azzal kezdeni, hogy bedugom a fülem, sőt a próbaidő alatt talán jobb lenne ezt elkerülni.
2017. máj. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!