Ismeri valaki ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Rátaláltam erre az oldalra, és bár "nem minden arany, ami fénylik" mégis megbízhatónak tűnik az oldal. Valaki ismeri? Szerintetek mennyire megbízható?
- [link]
- (cégről) [link] #about
2017. máj. 9. 10:31
1/4 anonim válasza:
Őrület, hogy 2017-ben van még ember, aki azt hiszi, hogy ilyen hülyeségekkel lehet pénzt keresni...
2/4 A kérdező kommentje:
Ha megbíznék az oldalban, már regisztráltam volna! De bizonyos, hogy nem fogok. Azért írtam ki a kérdést, hogyha valaki ismeri, esetleg leírhatná a tapasztalatait (vagy hasonló oldalakkal kapcsolatban). Így, aki olvassa a kérdést, és szintúgy nem ismeri az oldalt, az is tanulhat ebből.
2017. máj. 10. 10:48
3/4 anonim válasza:
Én regisztráltam néhány oldalra, amiket innen ajánlottak.
Az Ipsos által működtetett i-say.com nekem viszonylag gyakran küld kérdőívet, már 2 darab 1000 forintos Edenred Ticket Compliments utalványt ki tudtam váltani.
Más oldalakon néhány eurót tudtam küldeni a PayPal számlámra.
ZSEBPÉNZnek jók, ha sokat unatkozol...
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem mindegyik átverés. Köszönöm a válaszod! :)
2017. júl. 25. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!