Mennyit keres egy sebész?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 20:02
1/9 anonim válasza:
kezdő sebész barátom, illetve álltalános orvos barátom,aki a sebészeten dolgozik és most szakosodik 120-at kap. majd ha szakosodott sokkal többet fog 300-500ig. de van ahol 800 at is igérnek.pl van ollyan korház ami magánban van ennyit fizrt, töle tudom, mert én nem vagyok orvos / ilyenkor sajnálom/
2/9 anonim válasza:
azt akartam irni ennyit fizet. bocsi
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom hol dolgozik, hogy ennyit keres. Nekem a párom szakosodott sebész egy állami kórházban és 120-at kap+ paraszolvencia!
Ennél többre ne nagyon számíts, ha csak nem magánklinikán vagy, esetleg külföldön. Ő is ki akar menni külföldre, mert ott jóval többet ígértek neki!
4/9 anonim válasza:
Egerben meg visszautasították az 500 ezres fizetést? Ilyen sok a "hálapénz" máshol?
5/9 anonim válasza:
Egy csípőműtétért például 50-100 ezer forintokat fizetnek a betegek, gondold el, hogy 1 éves a várólista sok kórházban.. A havi 1-2 milló simán összejön a "hálapénzől" egy sebésznek.Van akinek több! (konkrét embert ismerek,nem kamu!!)
6/9 anonim válasza:
Külföldön minden orvos a hazainak soksokszorosát keresi. Ezért megy ki sok fiatal orvos. Elképesztő pénzeket kapnak.
7/9 anonim válasza:
Sajnos a magyar állam nem normális..kitanítja milliókért az orvosokat, nemzetközileg elismert szintre, aztán nem fizet normális bért, emiatt kimennek az országból!
Mert a sebészek ,nőgyógyászok valóban elképesztő paraszolvenciát kapnak, de sok orvos, pl. altatóorvosok, röntgenorvosok szinte semmit , és van olyan orvo sis aki nem fogad el, mert megalázó. Valóban az!
8/9 anonim válasza:
A paraszolvencia RENDKÍVÜL változó. Függ attól, hogy milyen kórházban dolgozik az orvos, milyen profilja van az osztályának, milyen beosztásban van, milyen a főnöke... stb. Van, aki mesés összegeket keres, van, aki meg szinte semmit - még egy szakmán belül is.
9/9 anonim válasza:
Hja néhányan nagyon sokat keresnek,de két fajta van:aki meg is érdemli mert tanult és most jó munkát végez,vagy akit anyuci apuci szépen bejuttatott az egyetemre aztán ő meg nem érdmli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!