Mit dolgozol, mióta és mennyit kapsz kézhez?
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Köszönöm!
28F
Ilyet nem nagyon szoktak kérdezni. Az emberek nem kedvelik az ilyen kérdéseket, ezért nem kapsz választ.
Gondolj csak bele, hogy az APEH milyen energiát fektet szinte ugyanebbe a kérdésbe, sokszor sikertelenül :-)
Szeptember óta.
Operator vagzok, egy olzan cégnél, ahol LCD monitorokat, és photo frame-ket gyártanak.
21/L
Az apehnek nem kell energiát fektetnie ebbe hiszen bármikor bárki számláját megnézhetik, és azt is hoyg az illető hol és myieln beosztásban dolgozik:D Az apeh mindent tud!
Egyébként munkanélküli vagyok és még tanulok, csak tájékozódni akarok hogy mi mosta helyzet mert a legutóbbi melóhelyem eléggé rangomon aluli volt és csak muszájból csináltam, de máshoz is értek csak nem tudom hogy nincs e ennél jobb, húzóbb dolog e ami most fut..
Mellesleg nem igazán értem miért kell ebből hiúsági kérdést csinálni!
Szerintem teljesen mndegy hogy valaki 70 ezerért nyal segget vagy 300 ezerért, csináltam már én is mind a kettöt eleget dehát ez van, ebből élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!