Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő informatikusként jó...

Kezdő informatikusként jó diplomával, nyelvtudással, és munkatapasztalattal mekkora fizetésre lehet számítani Budapesten?

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyetem alatt legalább egy évet melóztál (szükséges is!), akkor 300 nettó alatt infósként nem gondolkoznék Budapesten.

Még kezdésként sem.

2017. máj. 7. 09:29
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos rengeteg a fals infó a szakmáról és a fizetésekről.

1. Nem egy könnyű szakma.

2. Folyamatosan tanulni kell hozzá.

3. Magánélet gyakorlatilag kizárva.

4. Barátnő, haverok, sörözés, család, gyerek felejtős

5. Elhelyezkedni nagyon nehéz még a fővárosban is. Legalább egy fél év kell hozzá és sok tucat interjú.

6. A fizetésed nem lesz magasabb, mintha 3 elemivel elmentél volna vízvezeték szerelőnek.

7. Villámgyorsan értéktelenedik el a tudásod. Mire kitanulsz valamilyen rendszert, mert nem alkalmazzák sehol a világon.

És még sorolhatnám.

Szerintem ár/érték arányban a legrosszabb szakma a világon. Csak és csak azoknak szabad ezt a pályát választani, akkor élnek-halnak érte. Akik felriadnak esténként ha valamilyen matematikaira problémára nem találták meg aznap a megoldást.

Akik csak azért választják, ezt a szakmát mert hallották, hogy a Peti milyen jól keres vele. Meg hogy az indexen írták, hogy már milliókat keresnek a programozók és a legnagyobb hülyéket is felveszik.

Ezek mind-mind hazugságok. Csak a legjobbakat veszik fel. És azok is örülnek, ha 100-150 ezret megkeresik havonta.

2017. máj. 10. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
32%-os az összes infos kérdés alá nyomod a hazugságaid? :-) Mert hirtelen csak 10 kérdés alatt látom a sok baromságot tőled.
2017. máj. 10. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én programozói ismerőseim Budapesten 300 nettóval kezdtek . Fél-Egy év gyakornokoskodásuk volt a suli mellett és ennyi.
2017. máj. 10. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Suli mellett nem is lehet gyakornok. Maximum csak nyáron.

Szerinted melyik cég alkalmazna olyan diákot, aki napi 10 órát van benn egyetemen? Hogyan tudná alkalmazni? Mikor?

Este 8-tól fél 9-ig, vagy hogy?

2017. máj. 10. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy mennyire is vagy életképes. Utolsó félévben pl: amikor szakdolgozatod van meg max 2 tárgyad, illik is minimum 4 napot melózni és tapasztalatot szerezni. De sokan (köztük én is), simán lehúznak egy évet is. Persze az összes órára nem lehet így bejárni, szelektálni kell.
2017. máj. 10. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
42%

"Ezek mind-mind hazugságok. Csak a legjobbakat veszik fel. És azok is örülnek, ha 100-150 ezret megkeresik havonta."

Hawerom egy full kezdő java programozó, egy bankban. Havi bruttó 500 ezeret forintot keres az nettóban 330 ezer forint. 150 ezeret egy autómosóban megkeresnek Pesten, nem tudom miért terjesztesz hülyeségeket. Egy nagyon jó fizető szakma, de ezzel leírtam az összes jó pozitívumát.

2017. máj. 10. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként attól is függ a kezdő fizu, hogy amire pályázol abban konkrétan van e tapasztalatod... ezt sokan elfelejtik van x év tapasztalatom ebből és ebből "rendszerből" de most egy másikra mennél mert az érdekesebb, akkor ott nem kérhetsz senior bért. Nekem így, ilyen esetben volt a junior fizum br. 400+caf, de elég hamar emelkedett. Szóval ez tényleg alap,hogy diploma+ 2 nyelv tárgyalási szinten, és abban a témában kb 10% tapasztalattal.
2017. máj. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!