Mennyire érdemes letagadni a diplomát, ha mindenképpen kell munka?
Nincs arra időm, hogy addig feljesszem magam, ameddig elfogadható szintre jutok.
"Most" kell a munka.
Ha kell a pénz, akkor tagad le, te tudod mik a lehetőségeid, milyen a hozzád való hozzáállás ha így könnyebben boldogulsz akkor tagad le igen.
Én se tudok elhelyezkedni aztán van két végzettségem, belefáradtam a keresgélésbe az elutasításokba, a nélkülözésbe. Tőlem senki nem kérdezte mim van, milyen iskoláim, elmentem dolgozni egy vágóhídra, na és .
Nyelvtudással hogy állsz? (Legalább az angol). Rengeteg multi keres tök mindegy, milyen diplomás nyelveket beszélő embereket, én is egy ilyen helyen dolgozom.
Egyébként meg diplomásnak magasabb bért kötelező adni, ha letagadnád, az nem is lenne szabályos.
Nem állok jól nyelvekkel.
Egy betanított munkásnak, konyhai segédnek, pultosnak, takarítónak nem hátrány a diploma?
Letagadni letagadhatod, csak állásinterjún legyen kész válaszod, mit csináltál abban a 3-5 évben, és tudd is valahogy igazolni (EÜ-könyvben látni fogják).
Mert, ha csak annyit lesz, hogy pl 2013-ban érettségiztél és 2017-ben addig nem tudsz munkahelyet felsorolni, akkor meg azért nem vesznek fel.
na éppen, ez az. :S
Ha nincs munkahely, hanem csak üres folt az önéletrajzban, az lesz a probléma.
A fősulis évek alatt max. diákmunkák voltak, meg a kötelező szakmai gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!