Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első komolyabb munkahelyre el...

Első komolyabb munkahelyre el szokták kísérni a szüleik az első napra, hogy körbekémleljék a terepet?

Figyelt kérdés
18/L

2017. ápr. 29. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
#10 más ha valaki 18 alatti és 18 feletti.
2017. ápr. 30. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk elég sok a gyakornok (egyetemisták), és irodai környezetben dolgozunk.

A szülő be sem tudna jönni, de nagyon nem venné jól ki magát, ha megpróbálná. Pont arról szól a gyakornoki program, hogy megpróbáljanak felnőni a munka világához, hogy ne csak az egyetemista hozzáállást ismerjék, hogy tudjanak egyedül döntéseket hozni.

Ebbe nagyon nem fér bele anyuci-apuci kísérgetése, de szerencsére eddig nem is találkoztam ilyesmivel, mindenki inkább azt próbálja sugallni magáról, hogy ő már milyen tapasztalt felnőtt, nem azt, hogy anyuci pici fiacskája

2017. ápr. 30. 10:25
 13/19 Fatal_3rror_ ***** válasza:
83%
Hát én nagyon hülyén érezném magam, hogy "elkísérne" akármelyik szülőm. A munka pont az önállóságról szól, szerintem hülyén mutat hogy már első nap kísérgetnek mint egy kisgyereket.
2017. ápr. 30. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
#10 te mit kompenzalsz azzal hogy a témához nagyon gyengén kapcsolódó onigazolasodat irogatod ide, ami senkit sem erdekel? Hétvégén fel6-kor ébren vagy, 18 év alatti munkatársakkal, nem titkolt frusztracioval a főiskolások/egyetemisták ellen. Csak nem egy félresiklott életű raktáros/árufeltöltőhöz van szerencsénk?
2017. ápr. 30. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
nem. de mivel egy bolt bármikor bemehetnek mint egy átlagos vásárló
2017. máj. 1. 00:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es válaszoló!

NEM a kérdésedre a válasz.

A szülők által elkísért "gyerekek" is felnőnek, és a legtöbb megállja a helyét a világban. Nem ez alapján kell minősíteni senkit, hogy jó munkaerő lesz vagy sem. Főleg nem 18 éves korig vagy korban.

Az, hogy ma már nem divat, az egy dolog (más szelek fújnak) de nem is 14 évesen kezdenek el dolgozni manapság, előtte még járnak vagy 40 éves korukig főiskolára/egyetemre, ahol - tisztelet a kivételnek - használhatatlan tudást szereznek. Ezt tapasztalatból mondom.

Én termelésben lehúztam sok-sok évet, aztán gazdasági, munkaügyi (lánykori nevén HR :)) vonalon is sok-sok évet, láttam, megéltem egy-két dolgot, nekem hiába magyarázol, és főleg ne kritizálj olyan módon, ahogy teszed, mert ez Téged minősít.

Nekem ez a véleményem, Neked az, fogadd el, és békélj meg vele, hogy nem mindenki vélekedik úgy az élet dolgairól, ahogy Te. Gondolom, ezért nem jár akasztás.

2017. máj. 1. 05:55
 17/19 anonim ***** válasza:
#16, tiszta sor, hogy ez nem a kérdésre volt válasz, mar en magam is megállapítottam. Valamint az is világos, hogy egyéni vélemény ez es az előző válaszod is. Pont ez a lényeg, hogy senki nem kérdezte a véleményed, pláne ha az nem a kérdésre ad választ. A munkaügy pedig nem a HR. Egyetemet maximum akkor lattal, amikor kávé automatát cipeltetek a kampuszra a többi rakodós sraccal. Hab a tortán a sokmindent lattal mar érvelés, ennél trógerebb csak az "en az élet iskolájában tanultam nem az iskolapadban" mondat lehetne..
2017. máj. 1. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Úristen, persze... 2 hetes beszoktatási időszak is van.
2017. máj. 1. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk kiröhögték és fel sem vették, akit anyuci-apuci ennyire butácskának néz, hogy kisérgetni kell.
2017. máj. 9. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!