Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz szakmai gyakorlatho...

Önéletrajz szakmai gyakorlathoz - nyelvtudás?

Figyelt kérdés
Nyáron teljesítenem kell az egyetemen a szakmai gyakorlatot, így keresnem kell egy céget, hogy alkalmazzon szakmai gyakorlatra. Viszont a nyelvtudásnál elakadtam. Írtam, hogy van középfokú nyelvvizsgám németből, viszont ugyebár egy programozónak nincs túl sok haszna a német nyelvből. Angolul viszont csak írott szöveget értek meg (mivel soha nem tanultam angolt). Ilyenkor mit érdemes írni az angol nyelvről? Kezdőszintű vagy pl. "Írott szöveg megértése"?

2017. ápr. 29. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 29. 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél, ott a "Base user" résznél egyes részek mennek (bár az "Independent user" résznél is, de ott már csak 2 pont). Tehát, ha azt írom, hogy "Alapszint (írott szöveg megértése)", az úgy jó?
2017. ápr. 29. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!