Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Heti 6 nap napi 10 óra betanít...

Heti 6 nap napi 10 óra betanított fizikai munkáért nettó 100 karcsú vagy jó ajánlat?

Figyelt kérdés

Persze szokásos stiklivel papíron csak 8 óra 5 nap és minimálbér, a többi feketén zsebbe.

Egy így jó ajánlat vagy karcsú?

Budapesten.

2017. ápr. 28. 12:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
82%

Hol vannak ilyenkor az okoskodó nagyarcok akik szerint Budapesten mindenki legalább nettó 150 ezret keres napi 8 óra munkával?

Szerencsére nekem nem kell egy magyarnak dolgozni.

2017. ápr. 28. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Napi 10 óra munka, munkába készülődés, utazás oda-vissza alsó hangon is 2 óra, 8 órát aludni is kéne, marad 4 órám evésre, tisztálkodásra minden másra. Mindez heti 6 napon, marad egy napom a héten, amit 60 óra fizikai munka után valószínű, úgyis végigalszok.

Mindez nettó 100-ért, úgy, hogy be se vagyok rendesen jelentve, tehát benne van a pakliban, hogy meg se kapom, csak a minimálbért.

Csinálja az, akinek 2 anyja volt! Inkább akkor elmegyek egy laza takarító munkára minimálbérért 8 órában rendes bejelentéssel, vagy ellötyögök a közmunkán. Ha szét akarom hajtani magam, azt minimum ennek az összegnek a 4-szereséért tenném.

2017. ápr. 28. 16:39
 13/17 A kérdező kommentje:

" Inkább akkor elmegyek egy laza takarító munkára minimálbérért 8 órában rendes "

Haha.

Hát arra én is elmennék! Na de hova?

Ugye ez itt a kérdés.

2017. ápr. 28. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

A teljesség igénye nélkül:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 28. 19:09
 15/17 A kérdező kommentje:

jó hagyjuk már ilyen szarokat én is tudok ollózni számolatlanul 99%-a kamu betelt csak formaságból meghirdetett stb

ezzel tele a padlás. most jövök olyan céges megbeszélésről ahol nettó 150-et ígértek 8 órás pakolói melóra... kiderül "kicsit" szépítettek... mert AKÁR nettó 150-et is kaphatok full 12 órázással pihenőnap nélkül

ja ez is egy jó ajánlat volt.

2017. ápr. 28. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Ha te ezt már így átláttad, hogy ennél jobb munkát nem találnál -amiben én azért kételkedem-, akkor minek tetted fel a kérdést?

Fogadd el és örülj neki, hogy ilyen jól kereshetsz, a munkáltatónak nagy szívességet teszel majd ezzel a hozzáállással.

2017. ápr. 28. 21:12
 17/17 A kérdező kommentje:

"hogy ennél jobb munkát nem találnál -amiben én azért kételkedem"

Én is kételkedtem addig amíg bele nem kerültem a keresés midnennapjaiba.

Már tudom vannak dolgok amiket hiába is várok bárhol. Pl. azt hogy a papíron levő és a tényleges munkaidő megegyezzen. Na ezt soha sehol nem láttam még.

de hát azért ha per pillanat nincs is jobb még lehet.

2017. ápr. 29. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!