Mit dolgozol? És miért szereted a munkád?
4. es 6. Válaszoló, megkerdezhetem, hogy hol vegeztetek egyetemen, valamint hogyan lehet a frissdiplomás piacképes? Szep tanulmányi eredmény, vagy egyetem közbeni gyakornoksag? Egyik részben kiüti a masikat.
Esetleg ha megengeditek megkerdezhetem nagyjából a fizeteseteket?
Ápoló.
Már nem szeretem, már csak túlélek. Szánalmas és elkeserítő, ami itt folyik az egészségügyben. Egy rabszolgának érzem magamat. De valószínűleg pályaelhagyó leszek.
marketinges
hát, szeretni annyira nem szeretem, de 'kell'
maga a meló nem vészes, bár a cégben vannak prioritásbéli problémák, meg a munka elosztása se a legjobb
értem ezalatt:
- sokszor van, hogy adott vezetők/más részletek sokáig kotlanak egy problémán, majd teljesítési határidő előtt 1 nappal átadnak nekünk egyszerre sokat, hogy 'akkor sok sikert'
- máskor meg van, hogy egy hétig kb 0 feladat van, és egész nap amőbázol (ami engem pl zavar, nem szeretek csak ülni és bambulni)
7. válaszoló:
Én az akkor BGF-PSZK-nak hívott ma BGE-n végeztem.
Abszolút piacképes a diploma, akkor is az volt - cirka 10 éve és most is az. A suli mellett én végig dolgoztam, eleinte csak futkározós irodai munkát, majd könyvelés előkészítésben aztán könyveltem. Nem volt soha kiemelkedő a tanulmányi eredményem. Nem gondolom hogy szükség lett volna rá, megtanultam mindent magna / summa cum laude nélkül is.
A nagyjából fizetés... minimálbér 6-8x nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!