Balatoni szezonmunkák. Mik a lehetőségek a büfés, pincéres állásokon túl? És mik a fizetések?
Nem vagyok már tanuló, de bakancslistás a balatoni munka, amig még fiatal (28) vagyok, és csúnyán szólva se kutyám, se macskám.
Érdekelnének tapasztalatok, élmények, sztorik.
Akarsz lófsz pénzért napi 14-16 órába robotolni, hétfőtől vasárnapig szabadnap nélkül? Úgy hogy valami hányinger igénytelen munkásszállóba laksz?
Érdekes vágyaid vannak.
Inkább öngyilkos lennék mint hogy a balatonra menjek vissza szezonmunkára, hét napot dolgoztam egy héten, 12 órázás. Órabérbe lebontva kerestem 500 ft/órát. Ami semmi.
Utolsó hetet ki sem akarta fizetni a tulaj nekem és 4 másik embernek, aztán összetörtük a kocsiját. Persze utána sem fizetett ki minket, de legalább jobb lett a lelkemnek.
Ironikus, a múlthéten kaptam egy lehetőséget Svájcból heti 5 nap meló, napi 8,5 óra munka bárban havi bruttó 3000 Frank. Nettóban kapnék olyan 1800 Frankot + borravalót.
Visszautasítottam, mert ennyi pénzért nem dolgozok Svájcban. Érdekes, hogy másnak jó a Balaton is, ahol húgyé szaré dolgoztatnak.
- pincér
- szakács
- fagyis
- cukrász
- fürdőmester (már ahol)
- butikban eladó
- büfés eladó
- mosogató
- recepciós (ha jól beszélsz nyelveket)
- szobalány, takarító
- karbantartó, gépész (szállodákba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!