Operátor és SMT operátor között mekkora lehet a fizetésbeli eltérés?
Figyelt kérdés
Operátorok nagyjából olyan bruttó 850-870 Ft körüli órabérben dolgozhatnak és náluk követelmény a 8 általános iskola. Én viszont SMT operátornak mennék és a felvételi követelmény az érettségi. Úgy tudom, hogy ha érettségivel vesznek fel valakit, akkor már kötelező a garantált bérminimumot fizetniük, azaz pénzben is jobb. Tud valaki valamit erről? Hogy SMT operátoroknak mennyi az órabérük?2017. ápr. 23. 19:57
1/10 anonim válasza:
Pár ezer forint a különbség.
Egy 850-870 forintos órabérnél, olyan 140-150 ezer a bruttó kb..
Szerintem te azzal a pár ezer különbséggel pont a garantált bérminimumot fogod megkapni.
2/10 anonim válasza:
Rosszul tudod, az érettségire nem jár garantált bérminimum
3/10 anonim válasza:
2: Mégis olyan bruttót fog kapni, durván 160 ezret, annak ellenére is, hogy a garantált bérminimum szakmához kötött, érettségi + szakmai végzettség.
4/10 anonim válasza:
Na de azért ne álmodozzál ha nem vagy 100 %-ig biztos a bérezésben és nem első kézből tudod valakitől. Az egy dolog, hogy egy pár helyen ilyen órabért adnak mint amit írsz, marha sok helyen azonban ennél jóval kevesebbet, nem ritka, a 600 ft-os sem. Ebbe az esetben lehet csak 140 ezer lesz a TE bruttó béred.
5/10 A kérdező kommentje:
850-et fizetnek operátornak ahova én akarok menni. Gondolom az SMT operátornak azért valamivel többet. Párezer forint pluszért nem vállalom el persze. SMT operátori munkakör jóval összetettebb és strapásabb.
2017. ápr. 23. 20:44
6/10 anonim válasza:
LOL :)
Az smt operátor lehet egy tesztes meló is gyáron belül,még hogy strapás xd
7/10 A kérdező kommentje:
Mi olyan k_rva vicces? Halvány gőzöd sincs mit takar az smt operátori munkakör. Olvasni kéne!
2017. ápr. 23. 22:53
8/10 anonim válasza:
100-nál többet nem fogsz kapni. 2008 ban smt operátor voltam, kézhez kaptam 70-74 Ezret, bónusszal 79-et és akkoriban még az adójóváírás is létezett. Fűztem, teszteltem, palettáztam, gépeket, kemencét kezeltem, ragasztós tubusokat, tűket cseréltem a gépekben, vizuáltam. És nem csak érettségim volt, hanem szakmám is + emeltszintűm, még sem voltam kiváltságos. Aki soron ült, 65-68-at kapott és csinált egy munkafolyamatot seggen ülve.
9/10 anonim válasza:
* Az smt operátor is betanított segédmunka amúgy, ne remélj netto 200 K_et.
10/10 A kérdező kommentje:
Melyik megyében dolgoztál akkor? Esetleg melyik cég?
2017. ápr. 23. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!