Német/angol folyékony nyelvtudással el tudok helyzekedni Németországban Mercedes/Audi gyárban (szaktudásom, szakmám nincsen)?
Betegségek miatt nem tudtam egyetemre járni, csak érettségim van. Addig is a kórházakban, otthon a középiskolai nyelvtudásomat csiszoltam (16 évesen tettem le mindkét nyelvből a középfokot)
Most 24 évesen meggyógyultam nagyjából, gyorsan el kéne kezdenem dolgozni. Tanulni majd csak akkor tudok ha lesz elég pénzem, most fennt kell tartanom magam.
A fizetés és a felfedezés miatt mennék Németországba, itthon semmiképpen nem akarok elmenni 120 ezerért.
Egészségem már megengedi hogy soron dolgozzak fizikai munkát!
A nyelvtudásom mostanra felsőfokú lett, sokat gyakorolok itteni külföldiekkel. Kinnt voltam kirándulni, mindenhol folyékonyan beszélgettem.
Felvesznek így 0 szakmával egy ilyen gyárba?
"De nincs diplomám, nem értek semmilyen szakmához."
Hát akkor szerezz egy büfészakosat...
Sok helre nem kell diploma, elég, ha van folyékony nyelvtudásod, meg egy érettségid.
Persze nem felsővezető akarsz lenni, de fejlődhetsz, és ha jónakl átnak, kedvezményes tanfolyam, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!