Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen diákmunka van, ahol a...

Milyen diákmunka van, ahol a barátommal (18) együtt tudnánk dolgozni, úgy h ne legyünk nagyon külön? 18L

Figyelt kérdés
(Vmi normális állásra gondoltam, nem pl. takarításra.)
2010. máj. 13. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

A takarítás miért nem "normális" állás???

üdv: egy diplomás munkanélküli

/aki takarítást is vállal(na) /

2010. máj. 13. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
A takarítást képletesen értettem,értsd: például mekiben wc-t tisztítani. Nyílván pl. egy igényesebb szállodában megfelelne, ha a szobákat kéne rendben tartani.
2010. máj. 13. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Ma az emberek örülnek, hogy munkát kapnak. Nem hogy még válogatósak is legyenek...
2010. máj. 13. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Előző voltam, bocs, hogy nem válaszoltam normálisan.

ha budapestiek vagytok, akkor diákmunka szövetkezetekben keressetek munkát, van rá esély, hogy mindkettőtöknek tudnak adni egy helyre munkát.

Eudiákok, Műisz, Multijob

2010. máj. 13. 22:32
 5/9 anonim válasza:
A takarítás miért nem normális? Az egész családom abból él. Mellesleg pedig mi a francnak együtt dolgozni? Együtt legyetek máshol...
2010. máj. 13. 22:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekünk annyira nem kell a pénz,h. wc-t pucoljunk érte egész nyáron...együtt lenni meg szeretnénk, mert nagyon messze lakunk egymástól, alig látjuk egymást. Remélem mostmár mindenki megértette.A válaszokat pedig köszönöm.
2010. máj. 13. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Te kiállsz az M5-ös mellé, a barátod meg bevéd és elveszi a pénzed.
2010. máj. 14. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:
én tudok egyet, de itt nem reklámozhatom. ha gondolod, hívj: 06-70-339-3502
2010. máj. 14. 13:34
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó előtte válaszolónak a választ, biztos nagyon értelmes lehetsz ;) az utcsó válaszolónak pedig: van tippem mire gondolsz de az nem érdekel. de köszi azért:)
2010. máj. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!