Állásinterjúra kérnek egy oldalt az 5 éves céljaimról. Írhatok magánjellegű célokat is?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:30
1/6 anonim válasza:
inkább a szakmai célokra kiváncsiak, max 10%-át írd a magánjellegűekről szerintem
22L
2/6 anonim válasza:
- Hogyan képzeli el magát 5 év múlva?
- A te székedben ülve, b@zmeg, mikor hozod nekem a kávét...
Na, hát valami ilyet. Vagy ne :)
3/6 A kérdező kommentje:
Oké a szakmai cél, csak egy oldalon keresztül, mindezt egy asszisztensi pozícióra.
Kicsit viccesnek érzem. :)
2010. máj. 13. 19:54
4/6 anonim válasza:
Hát ne írj annyit. Aztán majdcsak észreveszik magukat, ha más se tud többet. Akinek túl nagy céljai vannak, azt meg azért nem veszik fel, mert vagy odébbáll, vagy kitúrja azt, aki felvette.
5/6 anonim válasza:
így van túl sokat nem érdemes írni!
írj szép nagy betűkkel, szellősen, kézzel!
6/6 anonim válasza:
Szerintem a szakmai célok közé mindenképp írj oda minél több tanulással kapcsolatos dolgot (szeretném letenni az olasz nyelvvizsgát, szeretném elvégezni levelezőn a ... szakot, szeretnék megtanulni didgeridoo-zni), de magánjellegűt is érdemes, lehetőleg valami egyedit, mert a hr-es így emlékezni fog majd rád (szeretném megtalálni végre életem párját :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!