Heti 6 nap betanított fizikai munkáért jó pénz 90E? Hivatalosan heti 5 nap
Ajánlat amit kaptam betanított fizikai munka (tésztacsomagolás) hivatalosan heti 5 nap napi 8 óra valóságban heti 6 nap, tehát összes szombat is benne van, bérezés papíron minimálbér, valóságban is ennyi csak kapok még 5x1000 kajajegyet.
Ez jó ajánlatnak számít?
Ha nagyon nagy bajban lennék és nem értenék semmihez, inkább meghirdetném magam, hogy takarítást/kerti munkát vállalok 1000-1500 Ft órabérért, és fizetném magam után a a 7000 Ft-os TB-t, mint ilyen szemétládának gürizzek heti 48 órát 90 ezer Ft-ért.
Elég szomorú, hogy vannak, akik belemennek ilyenbe és ezzel támogatják, életben tartják ezt a törvénytelen rendszert.
Kamu kérdés.
Fogadjunk pontos nevet nem tud mondani a kérdező.
"Fogadjunk pontos nevet nem tud mondani a kérdező."
Már miért ne tudnék? Csak nem hülyültem meg.
meg aztám a modik úgyi törölnék.
De nem is értem egy cégnévvel mivel lennénk előrébb? Mi derülne ki vbajon? hogy nem kamu hanem igaz?
És nem egy gyökér se merje benyögni hogy "mutasd meg azt az álláshirdetést ami heeti 6 napos melóra havi 90-ert mer fizteni" mert nem tudom megmutatni.
Nyilván ezt nem fogják leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!