Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörben helyezkedhe...

Milyen munkakörben helyezkedhetnék el?

Figyelt kérdés

22 éves pályakezdő lány vagyok, gazdasági főiskolai végzettséggel, START kártya lehetősséggel! Önkormányzati pályázatírási gyakorlattal rendelkezem, családi vállalkozás ahol gyakorlati időszakomat töltöttem, és néha-néha besegítek (a mai napig is). Sajnos vidéki vagyok, és Budapesten szeretnék elhelyezkedni! Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valamit?

Köszönöm

2010. máj. 13. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nagyon nehéz dolog manapság pályakezdőként munkát találni, hiába a START kártya.

Én is kiválthatnám, de nem kapkodnak utánam... :(

BGF-en végeztél? Elvileg az egy nagyon jó diploma és kapkodni kellene utánad a bankoknak.

2010. máj. 14. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos nem ott végeztem, hanem egy vidéki főiskolán, ami csak pár éve működik

Nyelvvizsga hiányában a diplomám még nincs kéznél, de folyamatban van-> gondolom ez hátrányt jelent, nem?

2010. máj. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!