Dietetikusként lehetek sikeres?
Fizetés, állás,munkaidő információk érdekelnek, illetve hogy ki ismer dietetikust, es mennyire sikeres.
Van ideje a családra, illetve jövedelme?
Köszönöm a sok választ :)
Kifelejtettem kórházba menni a legrosszabb döntés az alacsony fizetések és a monoton munkakörülmények miatt.
Én a múlt is verziót ajánlanám de oda kevés a sima Bsc kell másod vagy harmad diploma is ehhez kapcsolódóan vagy akár marketinges diploma.
Lehet még vele magán egészségcentrumokban, edzotermekbe próbálkozni de itt is kevés a pénz és nem éri meg.
Nem egy sztárszakma itt, de külföldön eleg sokat ki lehet hozni belőle főleg élelmiszer-ipari cégeknél ahogy irtam. Irtó sok a kémia, matek igy nem is egy könnyű szak.
Fizetés? A 90 ezertől milliósig attol függ hol találod meg számításaid.
Család? Ha saját irodád van magad osztod be az időd de ha multinál vagy akkor az ottani elvárások érvényesülnek. Szerintem arrol olvashatsz itt az oldalon is milyen ezeknél a cégeknél dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!