Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dietetikusként lehetek sikeres?

Dietetikusként lehetek sikeres?

Figyelt kérdés

Fizetés, állás,munkaidő információk érdekelnek, illetve hogy ki ismer dietetikust, es mennyire sikeres.

Van ideje a családra, illetve jövedelme?

Köszönöm a sok választ :)

2017. ápr. 6. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
bakker, lóft nem csinálnak nálunk a kórházban azon kívül, hogy összeírják a létszámot...
2017. ápr. 6. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Ennek a szakmának a mai értelmében nincsen jövője itt. Az embereknek nincs pénze hogy dietetikushoz járjanak és nincs is meg ehhez a kellő értelmi színt a magyar emberekben. Dietetikus ha tovább képzi magát a BSC felül és meg csinál Mastert is akkor esélye lehet hogy felveszik élelmiszer-ipari multikhoz. Az élelmiszeriparral van közvetlen kapcsolatban maga a diploma igy inkább ezen a pályán tudsz vele elhelyezkedni. Egy felsőfokú német nagyon kell és angol is, mert a cégek nagyrésze német. Mehetsz vele külföldre is ott nyithatsz irodát is(ami itt vegetál) de kellő ismeretség hiányába nehezen fog el indulni. Németországban a dietetikai szaktanácsadást támogatja az egészségbiztosító ami egy előny mert könnyebben jönnek a betegek és neked is egy biztos bevételi forrás. Publikálni is szoktak magazinokba, de ezt a hírnévért teszik ingyen.
2017. ápr. 6. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Kifelejtettem kórházba menni a legrosszabb döntés az alacsony fizetések és a monoton munkakörülmények miatt.

Én a múlt is verziót ajánlanám de oda kevés a sima Bsc kell másod vagy harmad diploma is ehhez kapcsolódóan vagy akár marketinges diploma.

Lehet még vele magán egészségcentrumokban, edzotermekbe próbálkozni de itt is kevés a pénz és nem éri meg.

Nem egy sztárszakma itt, de külföldön eleg sokat ki lehet hozni belőle főleg élelmiszer-ipari cégeknél ahogy irtam. Irtó sok a kémia, matek igy nem is egy könnyű szak.

2017. ápr. 6. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fizetés? A 90 ezertől milliósig attol függ hol találod meg számításaid.

Család? Ha saját irodád van magad osztod be az időd de ha multinál vagy akkor az ottani elvárások érvényesülnek. Szerintem arrol olvashatsz itt az oldalon is milyen ezeknél a cégeknél dolgozni

2017. ápr. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!