Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Körülbelül mennyi fizetést...

Körülbelül mennyi fizetést adnak ezért az állásért?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát újságíró főszerkesztőről van szó. Nagyságrendileg mennyit lehet ilyesmivel keresni? És mennyit, ha valaki nem főszerkesztő, hanem csak simán, egy szerkesztő?

2017. márc. 31. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom mennyit lehet keresni de "és" el nem kezdünk mondatot, hogy akarsz te szerkesztő lenni így??? :D
2017. márc. 31. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelsz a leírt követelményeknek? Pl. a 3-5 év szakmai tapasztalat, felsőfokú angol nyelvtudás, s a jártasság ezen a területen?
2017. márc. 31. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, mert most meg akarnám pályázni, hanem mert érdeklődöm a pálya iránt.
2017. ápr. 1. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pozíció jó eséllyel be van már töltve, Magyarországon talán, ha egy tucat alkalmas jelölt van, azokat meg meg tudja keresni a HR direktben. A fizetésnél bérsávról beszélni teljesen felesleges, attól függ, hogy mennyire név valaki a szakmában.
2017. ápr. 1. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#1-es válaszoló: Az "és" el kezdett mondatban nyelvtanilag nincs hiba a jelenlegi állás szerint, ez csak egy régen rögződött és mára már elfogadottnak vélt gondolat, hogy helytelen, mert nem az. Ellenben nem valami bizalomgerjesztő, az viszont már csak másodlagos kérdés.
2017. ápr. 1. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem hiszem hogy túl sokat. Egy ilyen helyen a dolgozók félig-meddig hobbiból csinálják és mert érdekli őket, ebből meggazdagodni nem fognak. Az IGN-nek itthon nincs túl nagy olvasottsága/nézettsége.
2017. ápr. 1. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Bennem azért maradt meg mert régen (még általánosba) mindig "és"-el kezdtem a mondatokat és nyelvtan tanár folyton nyaggatott vele :D nem 1 elégtelent kaptam ezért :D De ha már változott és helyes akkor visszaszívom. (első voltam)
2017. ápr. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!