Nememem kérdése:
Mondanátok szakmákat, foglalkozásokat, amikkel havi 200 nettót lehet keresni?
Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki ennyit keres, írja le, mivel fogalalkozik, hogy helyezkedett el.2017. márc. 29. 20:26
11/21 anonim válasza:
Anyám tanár, apám gyártásvezető, hugom pénzügyes, öcsém bár azt mondtad az nem számít programozó, én bankinformatikával foglalkozom. Mindenki nettó 300ezer felett keres.
12/21 A kérdező kommentje:
Humán beállítottságú vagyok. Irodavezető még talán jó lenne...de pályakezdőt tapasztalat nélkül irodavezetőnek nem vesznek fel.
2017. márc. 29. 23:59
13/21 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy az ország melyik területén akarsz elhelyezkedni. Ha a Nyugati részen (például Győr), vállalsz munkát, vagy a fővárosban, akkor szinte mindegyik szakmával megfizetnek neked ennyit. De ha a lemaradottabb régiókban dolgoznál (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod stb.) akkor nettó 200-ról nagyon ne is álmodj, kivéve ha a szerencsés pár százalékhoz tartozol, akinek megvan a megfelelő kapcsolati tőkéje is.
14/21 anonim válasza:
Humán beállítottsággal újságíró. Bár oda nehéz bekerülni.
Mondjuk simán lehetsz bérszámfejtő, fél éves tanfolyam, nem kell túl sokat számolni.
15/21 A kérdező kommentje:
Igen, tb ügyintéző tanfolyam indul nálunk is, munkaügyin, de elhelywzkedni ezzl se lehet, több éves tapasztalatot várnak. Most kezdek el gürizni, nettó 2-nél sokkal kevesebbért, mert nem tudok máshol elhelyezkedni.
2017. márc. 30. 09:21
16/21 anonim válasza:
Humán beállítottságú vagy, de nem beszélsz nyelveket rendesen? Az biza pech, fontos a jó szövegalkotási -és értelmezési készség, de idegennyelv nélkül rohadás nehéz melót találni. Már egy mezítlábas angol felsőfokkal is lehet 220-250 között keresni, azt pedig aztán manapság már tényleg illik max 16 éves abszolválni, utána meg még fejleszteni.
17/21 A kérdező kommentje:
Középfokúm van, s nem mindegy milyen iskolába járatják az ember lányát. Ha régen nem lett volna pénz magántanárra, most az se lenne nekem.
2017. márc. 30. 11:33
18/21 anonim válasza:
Lol, a diákok 90%-a még érettséginél sem rendelkezik középfokú angoltudással, nem, hogy felsőfokúval.
19/21 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy rendelkeznek, azt mondtam, hogy minimum elvárható a rendelkezésre álló eszközökkel. Az internetpenetráció már igen jó az országban, onnantól meg angolul megtanulni tényleg pár év kérdése. Más nyelvekkel már macerásabb a helyzet, de az sem lehetetlen.
20/21 A kérdező kommentje:
Még erettségi előtt lett középfokúm, de ha nem mentem volna tanárhoz... nem lenne. S akkor is azért tettem le, mert tudtam, hogy kelleni fog a diplomához. Az már más kérdés, hogy fogalmam sem volt, hogy változnak a dolgok, s felsőfokút fognak elvárni, meg még plusz nyelvet.... nagyon sok helyre. Ha nincs ismerősöd, amúgyis nagyon nehéz munkát kapni. Nemhogy ilyen feltételekkel.
2017. márc. 31. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!