A budapesti fodrászok miért keresnek ilyen jól?
Miről beszélsz?!
Ez olyan, mintha azt állítanád, hogy Budapesten 5000 Ft alatt nem lehetne egy tisztességes ebéd-menüt megenni.
Én egy belvárosi fodrászhoz járok, lassan 10 éve. Arra nem emlékszem mennyivel kezdtük, de kb. 3 éve 1800 Ft-ért vágja a hajamat.
Persze, lehet menni luxus-szalonba is, de hátizsákot is lehet venni másfél milláért.
"Indokolatlanul drága és néhány fodrász milliomos is lett pár év alatt."
Egy gázszerelő meg többszörös milliárdos.
Mi a kérdés?
én egy ilyen drágább helyre járok (nem azért írom, hogy ezzel bárkit frusztráljak, nem célom, egyszerűen ez így van), azt tudom elmondani, ahogyan ezt én látom.
azért nem mondanám, hogy indokolatlan, mert sok fodrászon túl vagyok, de nála jobbat nem találtam, odavan a szakmájáért, minden hajjal kapcsolatos kérdésre terjedelmes választ ad, a hajammal minden alkalommal messzemenőleg meg vagyok elégedve és mások is dicsérik (bár igazából mindig hasonló a hajam, mégis kicsit más, érdekes, ahogy ezt is megvalósítja), jó a hangulat, szóval nekem megéri.
tudom, hogy sokan ezt nem engedhetik meg maguknak, nekem szerencsém van, de attól még ne háborodj fel azon, ha a kiváló munkának megkérik az árát.
de szerintem más, kevésbé drága helyen is lehet találni vérprofi, elhivatott szakembereket, csak nagyon kell kutatni.
Nem gazdagodnak meg. Tudod milyen drága egy szalon bérlése a belvárosban? Több százezer/hó. Mindemellett ott vannak a fordrászkellékek, amiket szintén maguknak kell megvenni. Pl. az említett hajfesték, amely szintén nem olcsó.
Aki ügyes és kiépíti a a saját vevőkörét az jól tud vele keresni, de meggazdagodni, az túlzás, bár attól függ kinek hol kezdődik a gazdagság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!