Budapestiek, mennyit kerestek?
Én megcsináltam a targoncás jogosítványt 2 éve.
Az új munkahelyemen hogy már van tapasztalatom nettó 200 felett keresek.
De a tapasztalattal rendelkező targoncások vidéken is keresettek.
Én nettó 330 - 360 000 között, a párom nettó 240 000.
Segített ez az infó rajtad?
Ha értéktelen lenne valamilyen munka akkor az a munka megszűne mivel nincs értéke.
Itt inkább arról van szó hogy az adott területen mennyi munkaerő van és mennyi munka, ezek szokták meghatározni a fizetés a kormány után.
Pl. van egy ismerősöm akit visszahívták a régi munkahelyére, és adtak neki kétszer nagyobb fizetést mert nem találtak munkaerőt vagyis még kétszer annyit megér neki az a munkaerő!
Addig amíg találnak bizonyos munkakörben minimálbérért embert addig annyit is fognak fizetni!
#8 Is, meg van olyan is, ami ha megszűnne nem igazán hiányozna senkinek, vagy lenne helyette 10 másik, aki ugyanúgy meg tudja csinálni ugyanannyi fizetésért.
A fenti példámnál maradva, ha nagy a kínálat és csak közepes a kereslet, akkor nem értékes, hanem értéktelen akármiről van szó...
# 9
Még egyszer mondom, ha egy munka értéktelen lenne akkor az a munkakör nem létezne mivel nem hoz profitot.
Ismerek olyan céget aki 90 ezerért dolgoztatta a betanított munkásait csak miután elkezdődött a munkaerő hiány erősödni hirtelen ki tudtak fizetni az embereknek 140-150 ezreket is nettóba ugyan azért a munkáért...meg ha hozol embert és 3 hónap után is ott marad 50 ezer Erzsébet utalvány a jutalmad és társai mivel már nincs az hogy a "helyedre van még 80 jelentkező"
A fizetést nagyban meghatározza hogy mennyien jelentkeznek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!