Internetes / Otthon végezhető munkák mennyire megbízhatóak? Van aki csinálja? Vélemény?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 11:40
2/8 anonim válasza:
Ha nem vagy programozó, grafikus, fordító és hasonlóak (akik vannak olyan okosak, hogy otthon is tudnak dolgozni, tanultak), akkor nincs.
3/8 A kérdező kommentje:
2es, te miről beszélsz? Én tanult vagyok, többet szeretnék dolgozni de nekem nem megoldható. Gyerek és suli (heti 2 nap 7 óra) milyen munkát tudok vállalni?
2017. márc. 25. 11:53
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok, megírtam. Vagy ilyesmikre gondolsz, hogy borítékolás és társai? Ilyenek nem léteznek.
5/8 anonim válasza:
#3 alkalmazottként.. kb semmijet. Magyarország le van maradva.. itt még hódít az a nézőpont, hogyha 2nem lát a főnök, akkor az alkalmazott biztos nem melózik"
6/8 Spinyhért András válasza:
Ha tudsz weboldalt építeni és az online marketinges ismereteid mellett van minimum 1millió ft befektethető pénzed, akkor igazából csináltál magadnak otthonról végezhető munkát. (A siker azonban nem garantált!)
7/8 anonim válasza:
Nálam az építész/statikai tervezés, költségvetés készítés működik.
8/8 anonim válasza:
Milyen végzettséged van amit távmunkában is tudsz önállóan használni?
Vagy van valamilyen egyéb képességed, ismereted, (nevezhetjük tudásnak is) amit szintén tudsz önállóan végezni?
És az más kérdés, hogy erre van kereslet? Ha igen akkor tudsz otthon is dolgozni. Ha nem akkor sanszos, hogy munkahelyen sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!