Azt a munkahely et, ahol most dolgozol, hogyan találtad,
hogyan vettek fel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 09:07
1/9 anonim válasza:
Volt fix, határozatlan idős helyem, de adótanácsadónak tanultam, és az egyik tanárom megadta az elérhetőségem egy könyvelőirodának, hogy ha ember kell, engem hívjanak. Pont nem akartak felvenni senkit, de találkoztunk, szimpatikusak voltak egymásnak az elképzeléseink, terveink, és változott a véleményük, bővítették az irodát velem :)
2017. márc. 25. 09:10
2/9 anonim válasza:
Nagyon szenvedtem már az előző helyemen, ezért aktívan állást kerestem, erre a Profession.hu-n akadtam rá. A szokásos történet, önéletrajzot küldtem, először online tesztet kellett kitöltenem, azon a szűrőn átmentem, utána két körben volt személyes elbeszélgetés, majd felhívtak, hogy engem választottak. Nekem is szimpi volt az egész, így elfogadtam, és most ott dolgozom.
Szóval elég unalmas sztori, de nekem megfelel. :D
2017. márc. 25. 09:15
3/9 anonim válasza:
A Munkaügyi Központ oldalán hirdették meg és jelentkeztem.
Be is hívtak állásinterjúra. Aztán közölték, hogy ketten maradtunk egy másik jelölttel, így behívtak újra. Sajnos én hátrányból indultam, mivel 25 km-re lakom a munkahelyemtől és anyuka vagyok, a másik jelentkező egy tőlem pár évvel fiatalabb lány volt, aki helyben élt, nem is volt családja. Őt vették fel. Aztán pár hónap múlva volt egy üresedés és azonnal engem hívtak fel, hogy ha aktuális még számomra, akkor a következő héten tudnék-e kezdeni. Azóta is ott dolgozom, ennek már 2 és fél éve. A másik lány azóta nem dolgozik már ott.
2017. márc. 25. 09:15
4/9 anonim válasza:
Dolgoztam, de szerettem volna eljönni onnan, mert eléggé tele volt a hócipőm a hellyel. Sok szakmabeli ismerősöm tudta, hogy keresgélek. Az egyikük hívott fel, hogy lesz náluk nemsokára egy állás, érdekelne -e. Mikor meghirdették, jelentkeztem. Volt több pályázó is persze. Voltam elbeszélgetésen, nem volt garancia az ismeretség, de tudom, hogy megkérdezték az ismerősömet, mi a véleménye, szóval valamilyen szinten volt protekcióm.
2017. márc. 25. 09:52
5/9 anonim válasza:
Az előző munkahelyem felmondta a szerződést az ügyféllel, az ügyfél pedig ragaszkodott hozzám, így kérte az új céget, akikkel szerződést kötött, hogy mindenképpen vegyenek át. Olyan bérigényt mondtam, amilyent nem szégyelltem, és meg is adták :)
2017. márc. 25. 10:16
6/9 anonim válasza:
Régi szomszédjában van
2017. márc. 25. 10:48
7/9 anonim válasza:
BME állásbörzén.
2017. márc. 25. 14:37
8/9 anonim válasza:
Big4 cég. Aki szamvitel szakon végzett mindneki ismeri ezeket, szóval kinéztem egyet és jelentkeztem a cég karrier oldalán. AC, partner interjú és voila felvettek.
2017. márc. 25. 17:27
9/9 anonim válasza:
Csak közfogis állás, de szeretem és csinálom kitartással amíg nem lesz jobb lehetőségem. 8 hónapja dolgozok ott, és még állandósíthatnak is. A munkaügyi központban ajánlották és akkor még nagyon hezitáltam hogy elfogadjam-e (nem volt kötelező), de elég bátor/vakmerő voltam és bejött. Sokat vesztettem volna, ha akkor nemet mondok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!