Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy HR-esnek munkaköri feladat...

Egy HR-esnek munkaköri feladata érdeklődni az új kollégáknál, hogy hogyan érzik magukat a cégnél?

Figyelt kérdés
Új kollégák alatt azt értem aki épp letöltötte a próbaidejét.

#érdeklődés #HR #munkaköri feladat
2017. márc. 24. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért érdeklődött a hogyan léted felől ? Nem bepróbálkozni akart, ne aggódj :D

Igen, munkaköri feladata. Operátorok esetében nem is gondolnád, hogy egyes helyeken milyen magas szinten hajlandóak és képesek anyáskodni.

2017. márc. 24. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:

pusztán véletlen módon. Telephely, meg az iroda nálunk 2 külön városban van. Így ritkán találkozunk szemtől szembe, bár ők kijárnak meetingekre, szabadabban mozognak.. nekünk kötöttebb a munkarend. Múlt héten tűzriadó volt, kivonultunk.. és miközben mentünk visszafelé szimplán "leszólított" (én észre sem vettem, hogy ott van.. vagy jön mögöttem.)

"Hogy érzem magam, hogy járok be, mennyi az utazás, hogy tetszik a munka, kolléganőjével sikerült e megvitatni egy bizonyos dolgot (téves utalás), gyorsan haza érek e, hogy jövök ki a kollégákkal" gyors 2 perces beszélgetésünk alatt ez volt a lényeg.

Igazából ezt még betudnám pusztán szakmai feladatkörébe.. hisz az lenne a dolguk, hogy a munkásokat pesztrálgatják, meg a dolgaikat intézik.

3 dolgot nem tudok hova tenni vele. Egyik egy reggeli összetalálkozásunk a fönti beszélgetés után, ahol szimplán köszöntem neki a recepciónál, míg ő csak nézett rám és mosolygott.. annyit se nyögött ki hogy szia. Viszont az arcán egyértelmű volt a meglepődöttség. Ezt a hülye is fölismeri. Ezzel se foglalkoztam nagyon akkor.

Viszont 2 napja, pont előttem ment a folyosón, kb 15 m-re. Én mentem volna föl az emeletre jobbra, ő, meg épp kanyarodott be az egyik irodába balra, mikor visszafordult határozottan megállt.. (pedig az ajtó nyitva volt előtte, beszéltek is hozzá), szintén mosolygott, semmit se szólt.

Azóta azon gondolkodom, hogy én vagyok a hülye ***sz, aki többet lát bele a pillanatba mint ami, vagy tényleg több ami. Nem igen tudom hova tenni a dolgot.

Kételyre még az is okot ad, hogy ő vett föl engem.. és miközben azt ecsetelte, hogy a cég mindent rögzít, minden több emberen megy keresztül, bla bla bla.. így nincs lehetőség a megvesztegetésre... és idézem "nem mintha őt próbálta volna megvesztegetni valaki, még senki se hívta el ebédelni se az ittléte alatt" és hát, elnevette magát.

Elég fura, kicsit kínosnak mondott szitu volt..így visszagondolva. utólagosan simán azt hinném, hogy arra várt, hogy elhívom valahova ott helyben...

Na mindegy, több mint való megint én vagyok a *** aki többet gondol bele mint ami.

2017. márc. 24. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, tudtam, hogy bűzlik itt valami :D
2017. márc. 24. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet olyan bonyolul vmilyen kifogást keresned, ami által a segítségét kéred.. utána kiderül.
2017. márc. 25. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem láttam még olyan hr-est, aki bárkit pesztrál na.
2017. márc. 25. 09:10
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 Én se.. nem az első munkahelyem. 1x nem jött oda az évek alatt senki sem személyesen és kérdezte meg, hogy mi van velem.

Mindenekfelett elég gyanús :D

#4 gondoltam már rá.

2017. márc. 25. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még olyan HR-est se láttam, akinek a memóriája továbbterjedt volna 1 napnál.
2017. ápr. 1. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
A magyar HR nagy barátnői gittegylet,ahol a gyògytornász barátnő intéz az óvodapedagógusnak HR menedzser munkát.Magas szinvonalat ne várj,kb olyan szinten van mint a magyar foci, magyar egészségügy.
2018. ápr. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!